Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Lough Corrib

Domyślnie Lough Corrib

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 06-07-2013 o 15:54

Domyślnie

Wreszcie zmieniłeś avatar !
    Dwa świetne zdjęcia ale jedynkę bym wolał bez tej wody na przodzie i zostawić tą śliczną wyspę
    Ale i tak są świetne
    D300 + MB-D10 + N35 1.8G + 85 1.8G + Sb-900

Domyślnie

Technicznie jest tradycyjnie bardzo porządnie natomiast kadr (1) już średnio mi pasuje. Tej wody mogłoby być mniej, czyżbyś nie zabrał na wycieczkę swoich kaloszy?
    Dwójkę zaciągam jak jest chociaż beton z lewej nie jest ozdobą tej foty.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Tej wody mogłoby być mniej, czyżbyś nie zabrał na wycieczkę swoich kaloszy?
    Kaloszki byly, ale jakos jak zobaczylem te fale na jeziorku to mi sie odechcialo wchodzic do wody...
    Wyjazd okazal sie bardziej rekreacyjny i pogladowy. To miejsce potzrebuje odpowiednich warunkow jakie kiedys udalo sie nam utrafic. Dowiedzielismy sie, ze taka lodke mozna wynajac i mamy plan to zrobic, jak sie da to wynajac wieczorem do rana, wtedy obskoczymy kilka miejsc z wlasnym sztafazem

Moze bedzie ciekawa seria z taka sama lodka w roznych miejscach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Kaloszki byly, ale jakos jak zobaczylem te fale na jeziorku to mi sie odechcialo wchodzic do wody...
    Wyjazd okazal sie bardziej rekreacyjny i pogladowy. To miejsce potzrebuje odpowiednich warunkow jakie kiedys udalo sie nam utrafic. Dowiedzielismy sie, ze taka lodke mozna wynajac i mamy plan to zrobic, jak sie da to wynajac wieczorem do rana, wtedy obskoczymy kilka miejsc z wlasnym sztafazem

Moze bedzie ciekawa seria z taka sama lodka w roznych miejscach
    I to się nazywa inwencja twórcza, tak trzymać.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

tak jak inne Twoje foty są dla mnie inspiracją tak te oba kadry w ogóle do mnie nie przemawiają Grzegorze są przeciętne i bez szału na plus wysepka ładnie światło złapała
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    tak jak inne Twoje foty są dla mnie inspiracją tak te oba kadry w ogóle do mnie nie przemawiają Grzegorze są przeciętne i bez szału na plus wysepka ładnie światło złapała
    Zgadzam się. Nie wyrwało mnie jak zawsze. Na 1 kadr chyba nie do końca poukładany a światło zaiste ładne było. Dwójka moim zdaniem zbyt wysoko kadrowana.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Uprawnienia umieszczania postów