Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Niespokojna dusza...

Domyślnie

Pięknie jest, świetna plastyka i fajnie zaświecone
    Jedyne co mi się rzuca w oczy (na co pewnie nie miałeś za wiele wpływu), to że widać więcej prawej powieki - gdyby było bez niebieskiego cienia, zdjęcie by chyba zyskało, a różnicy między powiekami bym pewnie nie zauważył. Paznokcie też niezbyt korzystnie wyszły, szczególnie ciemna skóra wokół nich.
    | FB | BLOG |

Domyślnie

no Panie...bomba! jak dla mnie to chyba najlepsze Twoje zdjęcie jakie widziałem...super!

p.s. jakie szkło? bo nie mogę podejrzeć...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    Pięknie jest, świetna plastyka i fajnie zaświecone
    Przyjrzyj się dokładnie. Cień na twarzy w kształcie drzewka zapachowego psuje odbiór - złe światło.
    red light, dark room...

Domyślnie

50/1.8 af-d

Domyślnie

Oj teraz pojechałeś.... Twoje zdjęcia zawsze były bardzo solidne, ale czegoś brakowało... a tu jest mega! Kadr fajny, ten niespokojny bokeh też dobrze się zgrał! i ten Rudzielec - super uroda modelki

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Sapphi teraz to Ci sie udalo... nawet ja musze skomentowac. DOBRE X MILION! Wszystko mi sie podoba (moze oprocz loga na pol ekranu ).

Domyślnie

Dzięki

A co do cienia, to cóż - nie bawię się w fotografię bezcieniową. To zostawmy do produktów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Dzięki

A co do cienia, to cóż - nie bawię się w fotografię bezcieniową. To zostawmy do produktów
    Tu nie chodzi o fotografię bezcieniową. Cienie są elementem zdjęcia ale nie tego zdjęcia. Zdjęcie jest rozjaśnione w całej rozciągłości i tylko te 2 cienie są ni z gruchy, ni z pietruchy. Nic nie wyrażają, są zbędne - tylko o to mi chodzi.
    red light, dark room...

Domyślnie

Mi raczej cień nie przeszkadza bez niego byłoby płasko. Jeszcze raz: dobra robota

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów