Witam wszystkich.
Planuje wypad nad nasze morze. Może polecicie spokojna, atrakcyjna miejscówkę na wypoczynek z zona i pięcioletnim dzieckiem. Planuję pojechać w ciemno tylko nie wiem gdzie.
Pozdrawiam wszystkich
Szukaj
Witam wszystkich.
Planuje wypad nad nasze morze. Może polecicie spokojna, atrakcyjna miejscówkę na wypoczynek z zona i pięcioletnim dzieckiem. Planuję pojechać w ciemno tylko nie wiem gdzie.
Pozdrawiam wszystkich
W niedzielę wróciłem z tygodniowego pobytu w Karwi. Bardzo polecam to miejsce, ale chyba przed sezonem. Pierwszych kilka dni było bardzo spokojne i plaża pusta (to był jeszcze rok szkolny), a w weekend w który wyjeżdżałem było już ciasnawo, choć nie nazwałbym tego tłumemKiedyś byłem w Karwi i zrobiliśmy wycieczkę do Władysławowa, to na oko było wszędzie 3 razy tyle ludzi co w Karwi.
Jeśli chcesz miejsce spokojne, to takim jest Grodno na Wolinie, tylko tam może nie być już wolnych miejsce. No i jest tam istotnie drożej.
Jeśli skłaniasz się bardziej w stronę spokoju niż atrakcyjności, to może coś na Mierzei? Wszędzie blisko - byczyć sie możesz w Mikoszewie, a na obiad do KrynicyW Junoszynie i Kątach Rybackich rezydowałem. Spokój był
![]()
Od zawsze polecam Pustkowo ( między Trzęsaczem a Pobierowem). Oaza spokoju, zero dyskotek, hałasu, cwaniactwa i kolorowej tandety na każdym kroku. Nazwa miejscowości idealnie oddaje jej klimat.
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Bardzo dziękuję za wszystkie sugestie, musimy z żoną przemyśleć i we wtorek wyjazd. Wakacje są raz w rokuPozdrawiam
Będziesz jechał trasą nr 1 ? przez Włocławek ?
opis w fazie przygotowań ...
ja uwielbiam Krynicę Morską![]()
D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700
Czy będę jechać , nie wiem. Zależy gdzie będę się kierować. W niedziele będziemy się zastanawiać. Z tego co widzę na mapie trasa 1 przez Włocławek nie leży. Jeśli już będę jechać przez Toruń albo Bydgoszcz. Zależy w którą część Bałtyku
Skontaktuj się z nami