W menu aparatu tego nie odczytasz. Możesz jedynie podejrzeć go w EXIF z JPG;a zapisanego na karcie. Aparat nie ma własnej pamięci przeznaczonej do zachowywania zdjęć, posiada tylko bufor, który po zapisie danych na karcie jest opróżniany.
Szukaj
W menu aparatu tego nie odczytasz. Możesz jedynie podejrzeć go w EXIF z JPG;a zapisanego na karcie. Aparat nie ma własnej pamięci przeznaczonej do zachowywania zdjęć, posiada tylko bufor, który po zapisie danych na karcie jest opróżniany.
Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.
tzn. jak w exif?? to jest jakiś program (opanda)??
czy to ma byc exif reader coś takiego
Opanda, photome i kilka innych.
Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.
mam opandę ale jak wczytałem foto to nie mogę odczytać S/N, jak ma to się nazywać ta pozycja gdzie jest ten numer
mam kartę pamięci
W programie Opanda ten numer wyświetlany jest pod kodem 001D ( 3 pozycja pod AE bracked compensation ) mniej więcej w 3/4 pełnego exifu.
No chyba że zczytujesz z obcego zdjęcia i exif jest wycięty bądź niepełny ...... wówczas ni hu hu
Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 05-07-2013 o 08:27
dzięki jak wróce do domu to sprawdzę.
ale jak exif wycięty?? to wtedy nic nie da się zrobić, nawet za pomocą innego programu.
ile cyfr ma ten S/N
Jak EXIF jest wycięty, to już go nie odzyskasz niczym ale jeżeli to zdjęcia na karcie pamięci, to mało prawdopodobne jest, że ktoś go wyciął.
Spokojnie z tym niepełnym exifem
Jak chcesz to podeślij mi jpg na kontakt(malpa)pgaik.pl i Ci sprawdzę![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Skontaktuj się z nami