Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Natalia i drzewo

Podczas ostatniego spotkania z Natalią udało mi się ją namówić na zrobienie kilku zdjęć. Z uwagi na paniczną fobię obiektywów i pozowania był to duży sukces. Poniżej efekty (zastanawiałem się czy bardziej nie pasowałoby do fotografii albumowej/rodzinnej)

1.
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

2.
    (pewnie większość będzie wkurzał wyrastający konar z głowy, mnie też- ale drugiej szansy na poporawienie kadru nie miałem).

Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-12-2024 o 17:33 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

mi konar aż tak bardzo nie wadzi, ale saturacja na liściach moim zdaniem za mocna, "mgliste" liście na dwójce (pierwszy plan) trochę psują mi odbiór a generalnie widać dystans modelki do szkła (mina)
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Mnie się kadrowo nie podoba: pełno zieleni z wciśniętą w bok modelką..l
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

dla mnie 1 ok,
    2 jakaś taka... to drzewo o którym piszesz...
    pixel 4a

Domyślnie

to jeszcze jedno zielone

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    3.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-12-2024 o 17:32 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Zostawiałbyś EXIF. Fajna Natalia. 2 nie bardzo, dobrze by było jakby źrenice były na środku.. No 3 nie jest złe... ale no nie wiem.
    Ale 1 jest fajne. No nie można wszystko robić z mgłą albo vitige . Jest lato, jest zielono lasy żyją . Może faktycznie delikatnie bym zjechał z nasyceniem ... ale na wydruku było by bajka zapewne

Jakie szkiełko i f na 1?
    "Nikon"

Domyślnie

wszedzie znienawidzony canon 50/1,4. Na 1 był na 1,6. Wszedzie od 1,4- do 2,0.

Uprawnienia umieszczania postów