Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Pachniul

Domyślnie

Zaiste piękna chwila. Przyznaję, że niepowtarzalność "lizania" kwiatka przez ślimaka jest tak doniosła, że zgrałem sobie tę fotkę na pulpit. Jeszcze raz dziękuję za ucztę dla zmysłów.
    || D610, D750 + Nikkor 35mm f/1.8, Nikkor 85mm f/1.8, SIGMA 20mm f/1.4, Nikkor AF-S 24-120 mm f/4G ED VR || Sony NEX + ZEISS Sonnar T* E 24 mm F1,8 ZA ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZooM Zobacz posta
    A w klatce tej urzekł mnie moment i tylko dla tego się tutaj pojawiła co napisałem w opisie argumentując wstawienie tego gniota.

Pozdrawiam MP
    Ślepy nie jestem, czytać umiem. Nie zabieram więcej głosu w dyskusji nad twoją pracą bo strasznie drażliwy jesteś. Wystawiasz prace na forum - wiadomo, że pojawia się albo głosy krytyki, albo głosy zachwytu. Tych pierwszych pewnie przyjmować nie potrafisz.

Sorry, znów sobie posta nabiłem do kolecji.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

A już myślałem że zamilkłeś bo Ci oczy popękały od patrzenia na tego gniota ;D Jestem otwarty na krytykę - Napisałem jednak na wstępie że jej nie oczekuje ponieważ jestem świadom błędów popełnionych. Przysłona 25 nikkor 105 matryca FX jedna sabina od dołu druga z boku. mniejsza głębia i większe powiększenie i wszystko było by tak jak trzeba, z tym że ślimaka by już nie było. Żałuje że zdjęcie wstawiłem bo bliki na ślizgu zostały dostrzeżone a przypadkowo maźnięty stemplem liść po lewej już nie Ot taka dygresja że jak już coś krytykować, to błędy które można skorygować.

Pozdrawiam.
    D800 | D700 | Power Pack MB-D10 | AF-D 20-35 2.8 | AF-D 35 2 | AF-D 50 1.4 | AF-D Micro 60 2.8 | AF-D 85 1.4 | AF-D Micro 105 2.8 | AF-D ED 80-200 2.8 | SB-800 | 2x SB-80DX | Mf 055XproB + Sirui G-20

Domyślnie

Dla mnie słabe, zwykły łąkowy pstryk jakich wiele

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów