Zaiste piękna chwila. Przyznaję, że niepowtarzalność "lizania" kwiatka przez ślimaka jest tak doniosła, że zgrałem sobie tę fotkę na pulpit. Jeszcze raz dziękuję za ucztę dla zmysłów.
Szukaj
Zaiste piękna chwila. Przyznaję, że niepowtarzalność "lizania" kwiatka przez ślimaka jest tak doniosła, że zgrałem sobie tę fotkę na pulpit. Jeszcze raz dziękuję za ucztę dla zmysłów.
|| D610, D750 + Nikkor 35mm f/1.8, Nikkor 85mm f/1.8, SIGMA 20mm f/1.4, Nikkor AF-S 24-120 mm f/4G ED VR || Sony NEX + ZEISS Sonnar T* E 24 mm F1,8 ZA ||
Ślepy nie jestem, czytać umiem. Nie zabieram więcej głosu w dyskusji nad twoją pracą bo strasznie drażliwy jesteś. Wystawiasz prace na forum - wiadomo, że pojawia się albo głosy krytyki, albo głosy zachwytu. Tych pierwszych pewnie przyjmować nie potrafisz.
Sorry, znów sobie posta nabiłem do kolecji.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
A już myślałem że zamilkłeś bo Ci oczy popękały od patrzenia na tego gniota ;D Jestem otwarty na krytykę - Napisałem jednak na wstępie że jej nie oczekuje ponieważ jestem świadom błędów popełnionych. Przysłona 25 nikkor 105 matryca FX jedna sabina od dołu druga z boku. mniejsza głębia i większe powiększenie i wszystko było by tak jak trzeba, z tym że ślimaka by już nie było. Żałuje że zdjęcie wstawiłem bo bliki na ślizgu zostały dostrzeżone a przypadkowo maźnięty stemplem liść po lewej już nieOt taka dygresja że jak już coś krytykować, to błędy które można skorygować.
Pozdrawiam.
D800 | D700 | Power Pack MB-D10 | AF-D 20-35 2.8 | AF-D 35 2 | AF-D 50 1.4 | AF-D Micro 60 2.8 | AF-D 85 1.4 | AF-D Micro 105 2.8 | AF-D ED 80-200 2.8 | SB-800 | 2x SB-80DX | Mf 055XproB + Sirui G-20
Dla mnie słabe, zwykły łąkowy pstryk jakich wiele![]()
Skontaktuj się z nami