Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Wolfsgruppe VAG Event 2013

To już szósta edycja tej imprezy, standardowo odbyła się w Mickiewiczowskim Centrum Turystycznym w Żerkowie. Byłem jak dotąd na wszystkich edycjach od początku trwania i mogę stwierdzić, że tegoroczna była najbardziej soczysta jeżeli chodzi o poziom prezentowanych aut jak również ich ilość
    Poniżej regulaminowe 10 zdjęć z mojej relacji. Jak ktoś ma ochotę na całość, zapraszam -> FB.com/VAG Event 2013 @hbrografia

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

Moze mi sie tylko tak wydaje, ale zdjęcia są mało ostre

Domyślnie

Jako reportaż jak najabrdziej OK, choć na kilku fotkach trudno wyczaić o co biega Na 2 nie wiem, co jest głównym przedmiotem zdjęcia. Ten rozmazany jegomość w pomarańczowych adidasach? Garbi i Scirocco mają ciekawe kadry ale ten drugi nieco oberwał za mocno światłem

Na fejsie masz kilka dużo ciekawszych ujęć - Golf Cabrio (ale do cropu lewa strona i góra), EOS się zacnie prezentuje, choć oberwał po szybie słonkiem Szkoda, że niebieski trampek lekko przytłoczony tłumem, który w ogóle nie zwraca na niego uwagi. Widzę, że było sporo gawiedzi, więc pewnie ciężko było o dobre kadry
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Lubię takie reportaże! W sumie co racja to racja, na fp kilka fajniejszych jest Fajnie się ogląda te VAGi
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Całość robiłem 50 1.4 i miałem ochotę na pobawienie się głębią, ale nie powiem, troszkę ten upload popsuł jakość fotek
    Na dwójeczce fp poszedł na Golfika
    Ilość ludzi - fakt, była spora, ale to tam nie wymówka hehe
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Uprawnienia umieszczania postów