Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Hellfest 2013

Domyślnie Hellfest 2013

Witam,

kilka pstrykow z tej zacnej imprezy w wykonaniu Mojej Pani i moim.
    Zapraszamy!!!

Wiecej tytaj:
    http://lech.zenfolio.com/p522257353
    i tutaj:
    http://lech.zenfolio.com/p873192912

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Ja odbieram te zdjęcia li i jedynie, jako ciekawostkę dokumentującą wydarzenie.
    Może dlatego, że emocjonalnie te klimaty są mi bardzo odległe, a "środki wyrazu artystycznego" jak np na zdjęciu nr 4 uważam za tak szokujące jak logo Biedronki.

W jakimś tam głębszym artystycznym sensie, ujęcia nie robią wrażenia ani technicznie ani kompozycyjnie.
    Wyróżniłbym jedynie 8-kę.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach Awatar misio1399
    Miasto
    Kraków/ Faringdon UK

Domyślnie

hmmm dla mnie osobiscie jakas porazka szkoda migawki na takie bydlo....

Domyślnie

A mi się gęba cieszy jak widzę takie fotki. Pewnie dlatego, że przeciwnie do lechupe są to moje klimaty.
    No ale głębia artystyczna?? Nie rozumiem, przecież to są fotki z koncertu, zwykły reportaż. A na 4 toż to sam Phil Anselmo i to raczej nie miało być szokujące
    Można by jednak troszeczkę szerzej scenę pokazać. Brakuje mi tej festiwalowej przestrzeni.
    Ale cały set jest pozytywny. Mi pasi.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 07-07-2013 o 13:16 Powód: pis. ("dla tego")

Domyślnie

Misio1399 - chyba se chłopie jaja robisz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wed Zobacz posta
    A mi się gęba cieszy jak widzę takie fotki. Pewnie dla tego że przeciwnie do lechupe są to moje klimaty.
    No ale głębia artystyczna?? Nie rozumiem, przecież to są fotki z koncertu, zwykły reportaż. [..]
    No właśnie w każdym zdjęciu, nawet ze zwykłego koncertu powinna być "głębia artystyczna".
    Rozumiana jako poprawna ekspozycja, poprawna kompozycja kadru, dbałość o pierwszy i drugi plan, że już nie wspomnę o takich "niuansach" jak dobór zdjęć do setu, chronologia, dramaturgia, historia...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misio1399 Zobacz posta
    twoj komentarz jest ponizej poziomu bydla... zeby nie bylo ze offtop, koncertowo jedynie Kirk na 6 jako tak sie broni (choc slabo), reszta ... nawet jesli momenty sa ciekawe to sa one slabo pokazane.

Domyślnie

Dzięki serdecznie za opinie. Ze arcydzieła to nie są, to ja się domyślałem, tyle że sadziłem, że są chociaż prawidłowo naświetlone A tu nawet to nie tak
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Nie są to faktycznie arcydzieła, i szkoda że są to jakieś powyrywane fragmenty. Brakuje też przestrzeni, o której wcześniej pisałem. Lechupe ma rację w temacie - źle zrozumiałem.
    Ale katastrofy też nie ma. Światło moim zdaniem dobre. 3 ma fajny klimat, 6 ekstra, 10 niczego sobie.
    Nie są to najlepsze zdjęcia koncertowe, ale jak weźmiesz sobie rady do serca, to następny festiwal będzie zajebiaszczy

Domyślnie

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za komentarze.

Cytat Zamieszczone przez misio1399 Zobacz posta
    Kolega jakby przelękniony, czy co...
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Uprawnienia umieszczania postów