Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Klara

Domyślnie Klara

W ramach wstępu i zapowiedzi.
    Proszę o jakieś sugestie.

1.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Zadziwiająco ładny obrazek, jak na 50 f/1.4G.

A co do zdjęcia - mi podchodzi, fajnie dodany element w małej GO (poręcz), idealnie wykadrowane, dobrze obrobione (nie wiem czy umyślnie, ale to białe światło bijące z tyłu pozwoliło Ci do woli ostrzyć bez negatywnego odbioru 'efektu białych krawędzi' - w Twoim przypadku było to wręcz pożądane i robi jako poświata). U dołu po prawej stronie trochę zbyt jaskrawa ucięta część drzewa, jakbyś ją machnęła trochę gąbką to nie rzucała by się tak w oczy.

Ogólnie - bardzo na plus

Domyślnie

Zadziwiająco ładny obrazek, jak na 50 f/1.4G.
    Mógłbyś rozwinąć? :>
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta
    Mógłbyś rozwinąć? :>
    Narzeka się, że jakość obrazka na 1.4 tym obiektywem nie jest najwyższych lotów. Jak widać dużo w tym marudzenia, mało focenia

Domyślnie

Mnie w tym obiektywie bardziej przeraża zawodność autofocusa przy niskich przysłonach. Ale jak już trafi...
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta
    Mnie w tym obiektywie bardziej przeraża zawodność autofocusa przy niskich przysłonach. Ale jak już trafi...
    No, to też. Chciałem nawet pytać czy ostrzyłaś ręcznie, ale ugryzłem się w język

Domyślnie

Mnie też się podoba i to bardzo. Fajna GO i super zgrane kolory. Dziewczyna też bardzo fajna.
    Fuji

Domyślnie

No, to też. Chciałem nawet pytać czy ostrzyłaś ręcznie, ale ugryzłem się w język
    Nie mam chyba cierpliwości do ręcznego ostrzenia. Po prostu działam na zasadzie prób i błędów - czasem trafi, czasem nie. :/
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Włosy wiązałbym raczej w poziomie, a nie w pionie.
    red light, dark room...

Domyślnie

Włosy wiązałbym raczej w poziomie, a nie w pionie.
    ?
    d5000
    KOBIETA

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów