Moj pierwszy post wiec Witam wszystkichzakupilem ostnia troche klisz i ciekaw jestem gdzie najlepiej je przechowywac ?
Pozdr Zaber
Szukaj
Moj pierwszy post wiec Witam wszystkichzakupilem ostnia troche klisz i ciekaw jestem gdzie najlepiej je przechowywac ?
Pozdr Zaber
F70, 24-85/2.8-4
gg 2013946
W lodówce.
Pozdrawiam:
Andrzej
Zamieszczone przez Andrzej100
taaa, dolna półka jest najlepsza...
kupuj zawsze hurtem od sprawdzonego sprzedawcy - który umie o nie dbać
i wkładaj do lodówki - jak sie nie zmieszczą to możesz zrobić miejsce i wyrzucić trochę jedzenia ptakom albo rozdać biednym...
pozdrawiam
Fotografujesz wielkim formatem, czy aparatem rentgenowskimZamieszczone przez Zaber
![]()
Ja swoje filmy trzymam jak inni w lodówce.
pozdrawiam Krzysiaczek
![]()
A ze 20 rolek malego obrazka (aktualnie dwie Astie, jeden APX25, kilka Velvii (50 i 100), jakas Provia, aktualnie wyszly mi wszystkie Ilfordy) i z 10 sredniego (tutaj wybor nie wielki bo same FP4+ i HP5+).
ja trzymam (w tej chwili):
5 fuji reala 100
1 fuji NPH 400
2 kodaki elite 400
1 agfa ultra 100
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
A gdzie kupujesz filmy? Czy tam gdzie kupujesz też trzymają je w lodówce, czy dowożą je chłodnią itd? Bo inaczej to chyba trochę traci sens trzymanie filmów w lodówce.. jeśli się mylę napisz dlaczegoZamieszczone przez gALL
![]()
Skontaktuj się z nami