Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Dębowe mocne.

Domyślnie Dębowe mocne.

Zapraszam w kłosy

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Serio takie cienkie ?
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

inaczej widziałbym ten kadr, więcej nieba. Po za tym jest bardzo przyjemnie. Czuć klimat

Domyślnie

Świetny kadr, niczego bym nie zmieniał. Dasz wersje na tapetę ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fantasywings Zobacz posta
    inaczej widziałbym ten kadr, więcej nieba. Po za tym jest bardzo przyjemnie. Czuć klimat
    Jak zrobię z niebem to piszecie że z większą ilością dołu

Taki był mój zamysł i tak jest,może się podobać,a może i nie
    Cytat Zamieszczone przez kolas Zobacz posta
    Świetny kadr, niczego bym nie zmieniał. Dasz wersje na tapetę ?
    Sorki ale nie

Domyślnie

jest wszystko elegancko, ja tylko spytam czy ze statywu czy z ręki?
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Ja wiem, że jeszcze się taki nie urodził.... ale ja też w tym przypadku wolałbym więcej nieba kosztem dołu. Uzasadnienie jest proste - niebo masz tu przecudowne, a dół, te pierwszoplanowe kłosy, niespecjalne. Do tego jakieś ciapki wśród tych kłosów, to jakieś pyłki czy co? Generalnie po obcięciu połowy zieleniny jest fullwypas.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Serio takie cienkie ?
    Cienkie? Bardzo uczciwy polniak Pawle, wszystko tu jest na swoim miejscu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    jest wszystko elegancko, ja tylko spytam czy ze statywu czy z ręki?
    Był statyw czas 1/10s
    Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Ja wiem, że jeszcze się taki nie urodził.... ale ja też w tym przypadku wolałbym więcej nieba kosztem dołu. Uzasadnienie jest proste - niebo masz tu przecudowne, a dół, te pierwszoplanowe kłosy, niespecjalne. Do tego jakieś ciapki wśród tych kłosów, to jakieś pyłki czy co? Generalnie po obcięciu połowy zieleniny jest fullwypas.
    Te ciapki to sama natura
    Mam na pewno taki kadr z górą,ale akurat wybrałem taki gdyż zawsze byłem kojarzony z niebem

Staram się coś urozmaicać

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Cienkie? Bardzo uczciwy polniak Pawle, wszystko tu jest na swoim miejscu.

Domyślnie

Jest fot! I to dobry. Bardzo podoba mi sie to zaczerwienienie na koronie i pniu. Ktoś mugł by powiedziec, ze wyglada nienaturalnie, ale czasem własnie tak przyswieci i moim zdaniem jest to najwiekszy plus tego zdjecia.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów