Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Wczasy 2013

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wczasy 2013

Mam pytanie. Czy po ostatnich zamieszkach w wielu turystycznych krajach należy ich unikać? Chodzi mi np. o Turcję czy Tunezję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Mam pytanie. Czy po ostatnich zamieszkach w wielu turystycznych krajach należy ich unikać? Chodzi mi np. o Turcję czy Tunezję.
    W ośrodkach turystycznych nie powinno nic się dziać nic specjalnego - wróciłem w niedzielę z Turcji i gdybym nie wiedział że tam są protesty, to na miejscu na pewno bym się nie zorientował. Oczywiście nikt Ci nie zagwarantuje że nie nastąpi jakaś eskalacja konfliktu, ale na razie było spokojnie.

Domyślnie

jak były zamieszki w Egipcie to moi rodzice byli na wakacjach włąśnie. Spokój i sielanka - w turystycznych miejscach nic się nie dzieje. Nie pozwolą sobie zresztą na rozróby bo oni z turystyki żyją. No chyba, ze zamierzasz po Turcji się rozbijac z namiotem to wtedy warto na pewne rzeczy mieć baczenie.

Domyślnie

Teoretycznie nie pozwola rozwalic swojego turystycznego interesu, ale zlym przykladem moze byc ostatni atak terrorystyczny w Pakistanie.
    Sa inne piekne miejsca gdzie jest bezpiecznie i tam bym sie kierowal, zreszta jak kto lubi, ale ja mam uraz do "tych" krajow, wole Hiszpanie, Portugalie, czy Wlochy...

Uprawnienia umieszczania postów