Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: portret 2

Domyślnie portret 2

Mam nadzieję, że moderatorzy uznają to jako panoramę

Dyptyk
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Kadr po lewej lepszy. Kompletnie natomiast nie widzę tego w duptyku. Pani na prawej połowie wydaje się większa i kompletnie zaburza mi to odbiór. Albo dokładnie (optycznie) ta sama wielkość modela i podobny kadr z innymi pozami po obydwu stronach, albo po jednej jeden z tych kadrów, a na drugiej połowie jakiś detal (usta/oczy/...). To tylko moje zdanie.

Domyślnie

Przyznaję, że nie jest to typowy dyptyk i masz wiele racji. To chyba wynika z faktu, że w pracy od 2 miesięcy robię kilkadziesiąt "regulaminowych" dyptyków tygodniowo (sesje ubraniowe) i jak miałem coś zrobić dla przyjemności to skopałem
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dla mnie kadr po prawej zdecydowanie lepszy. Bardzo podoba mi się delikatne rozchylenie ust modelki i to jak jak ułożyło się "wdzianko" trochę na kształt greckiego peplos. Dzięki temu modelka wygląda trochę jak królowa Gorgo z 300

Po lewej ok fajnie, przytula się do prześcieradła. Po prawej zatrzymało mnie na tyle, że musiałem sprawdzić w necie na filmwebie jak nazywała się żona króla Leonidasa z 300 i jak się nazywał grecki codzienny strój dla kobiet
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Mała korekcja mojej wypowiedzi - oczywiście, że kadr po prawej lepszy. Reszta mojej wypowiedzi pozostaje bez zmian

Domyślnie

Bardzo ładne portrety dwa - z naciskiem na prawy

Domyślnie

Prawy kadr miodzio, na lewym znikła szyja i podbródek się uwypuklił, głowa jakoś tak jakby za bardzo skręcona no i leci w dół wygląda to dziwnie.
    Prawe natomiast jest świetne.
    Brawo
    "Nikon"

Uprawnienia umieszczania postów