Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Kilka ostatnich portrecików

Kilka ostatnich portrecików, może ktoś będzie miał coś do powiedzenia...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

"Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

1 fajne
    2 niefajne
    3 jakby belka/drzewo nie wyłaziło z głowy, to byłby MIÓD mimo tych przepaleń
    4 niedoświetlona, nawet jeśli chciałeś osiągnać efekt "klimatyczny", po za tym pasowałoby dać większą przysłonę aby te światła z tyłu nie było ZBOKEHOWANE
    5 rozumiem jako test aparatu, bo modelka chyba coś poprawia i przygotowuje się => nie oceniam
    6 takie "ucięte w pół ", puściłbym widok w ulicę tam gdzie ta pani idzie, ewentaulnie w drugą stronę, aby nie uciąć nazwy sklepu/baru , ewentaulnie jakoś na rogu hmmm no jest potencjał w tej fotce
    7 fajne
    8 nie lubię jak kobieta pali, ale fajne
    "Nikon"

Domyślnie

Do mnie przemawia tylko 7. ale te dziurki w nosie za bardzo widoczne ale obróbka fajna jak ją robiłeś! a reszta:
    1. IMHO zła perspektywa (zbyt wysoka)
    2. wydaje mi się że za dużo góry
    3. zbyt nachalna obróbka i mogłeś ją trochę niżej "uciąć"
    4. w ogóle mi nie pasuje... zbyt ciemne, można było z boku doświetlić lampą z jakąś dyfuzją
    5. zbyt ucięte z prawej
    6. w poziomie było by lepsze (chyba)
    .
    8. fajne. Ja bym tylko trochę bardziej kadrował z półprofilu
    --
    Thttps://forum.nikoniarze.pl/usercp.phphe only way to get rid of a temptation is to yield to it...[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Domyślnie

jadąc od góry mam mieszane uczucia, wszystko mi nie pasuje na 4 i 5, podoba się 7 oraz 8
    d5100 /T70-300 USD

Uprawnienia umieszczania postów