Szukaj
D80, N 55-200, N 50 1.8
Z jakiej odległości robiłeś te zdjęcia?
Jak dla mnie pierwsze jest najlepsze.
Z bliska. Robione 50/1.8 i sa to pelne kadry bez jakiegos cropowania,kadrowania itp
D80, N 55-200, N 50 1.8
zabraklo mi wiekszej GO. NIe widac dokladnie na czym lapales ostrosc. Pewnie robione 50 f1/8 wiec polecalbym przeslonke co najmniej 2.8 a nawet 4...
PS. Gratuluje pociechy![]()
troszke chyba nieostro?
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Za blisko! Skrót zdeformował twarz - wygląda jak nadmuchana. Jeśli chcesz robić tak ciasno kadrowane portrerty, to lepiej użyj 55-200 @ 200mm.
a mi się podobaja (nie licząc nieostrości), dziecko jak robi miny to nawet fajnie przerysować, a akurat to dziecko ze swoją pyzowatością, to aż się o to prosi![]()
a mi jedynka i czwórka bardzo pasują. Ostrość na oczy, go króciutka czyli to co najbardziej lubię. Jedyne co można powiedzieć to to, że faktycznie troszkę za blisko. Chyba że jeszcze bardziej chciałeś przerysować, ale to szerzej mogłoby być. A w ogóle super wdzięczny dzieciak, tylko zdjęcia robić i robić
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
1 i 4 - podobają się.
Kraftsman - zupełnie jak mi, z naciskiem na numer pierwszyFajny kadr na jedynce, 2 i 3 raczej do albumu.
Skontaktuj się z nami