Szukaj
Widok Saabików zawsze miłyKiedyś sobie kupie takiego cabrio (miałem dwa pięciodrzwiowe).
Zdjęcia, niestety, takie sobie.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
6. <3 - marzy mi się taka, niekoniecznie Alpina
Mi się zdjęcia podobają, zasada less is more pasuje tutaj jak ulał. Do tego pes'owe oko i obróbka i jest fajna relacja. Strzelanie samych dzióbków, ciasno ustawionych samochodów obok siebie byłoby imo nudne, niezależnie od piękności prezentowanych na zdjęciach.
Mustang pięknie lśni i ładnie spolaryzowany. Alpina - malina (nawet się zrymowało), ale wydaje mi się, że Ci obiektyw lekko "zaberował" na tym budynku i dżwigu (no chyba, że to po obróbce albo coś innego). M3 też miodzio ale ten silnik...to chyba mogłeś sobie podarować
EDYTA: na trójce za dużo dałeś tła z tyłu, jak dla mnie - można było nieco niżej, albo więcej żwirku![]()
Ostatnio edytowane przez SerU ; 25-06-2013 o 23:50
Głównie to, że to relacja z miejsca, a nie zaplanowana sesja konkretnych aut. No popatrz na 2, śliczne auto, a ot tak sobie jedzie, kadr szeroki, poza mało seksowna...
Nie muszę Ci przecież tłumaczyć, że fotografowanie samochodów jest dużo trudniejsze, niż się może wydawać (kilka lat z tego żyłem, to wiem). Dodatkowo widziałem też nie raz, że potrafisz zrobić naprawdę dobre kadry nawet w mało sprzyjających warunkach. Tutaj nie zagrało i tyle.
A Saabiki, cóż kocham miłością sztubacką i zawsze oglądam z przyjemnością.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Dzięki za opinie
!AGresT, rozumiem, dzięki za wyjaśnienie.
Jakby ktoś miał ochotę na więcej z tego spotkania to zapraszam na bloga: http://pskrzypczynski.blogspot.com/2...mmer-time.html![]()
Skontaktuj się z nami