Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie "jangtajmery" cz. II

|D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Widok Saabików zawsze miły Kiedyś sobie kupie takiego cabrio (miałem dwa pięciodrzwiowe).
    Zdjęcia, niestety, takie sobie.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Chętnie wysłucham co stoi za "takąsobiewością"
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

6. <3 - marzy mi się taka, niekoniecznie Alpina
    Mi się zdjęcia podobają, zasada less is more pasuje tutaj jak ulał. Do tego pes'owe oko i obróbka i jest fajna relacja. Strzelanie samych dzióbków, ciasno ustawionych samochodów obok siebie byłoby imo nudne, niezależnie od piękności prezentowanych na zdjęciach.
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

Mustang pięknie lśni i ładnie spolaryzowany. Alpina - malina (nawet się zrymowało ), ale wydaje mi się, że Ci obiektyw lekko "zaberował" na tym budynku i dżwigu (no chyba, że to po obróbce albo coś innego). M3 też miodzio ale ten silnik...to chyba mogłeś sobie podarować

EDYTA: na trójce za dużo dałeś tła z tyłu, jak dla mnie - można było nieco niżej, albo więcej żwirku
    Ostatnio edytowane przez SerU ; 25-06-2013 o 23:50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Chętnie wysłucham co stoi za "takąsobiewością"
    Głównie to, że to relacja z miejsca, a nie zaplanowana sesja konkretnych aut. No popatrz na 2, śliczne auto, a ot tak sobie jedzie, kadr szeroki, poza mało seksowna...
    Nie muszę Ci przecież tłumaczyć, że fotografowanie samochodów jest dużo trudniejsze, niż się może wydawać (kilka lat z tego żyłem, to wiem ). Dodatkowo widziałem też nie raz, że potrafisz zrobić naprawdę dobre kadry nawet w mało sprzyjających warunkach. Tutaj nie zagrało i tyle.
    A Saabiki, cóż kocham miłością sztubacką i zawsze oglądam z przyjemnością.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Dzięki za opinie

!AGresT, rozumiem, dzięki za wyjaśnienie.

Jakby ktoś miał ochotę na więcej z tego spotkania to zapraszam na bloga: http://pskrzypczynski.blogspot.com/2...mmer-time.html
    |flickr|Blogger|

Uprawnienia umieszczania postów