Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Iwona, Jezioro

Post Iwona, Jezioro

Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

2 na TAK, reszta do mnie nie przemawia, jakies takie sztuczne mi sie wydaja. Mysle ze w tej pani drzemie wiekszy potencjal, a czy uda Ci sie go wydobyc zalezy tylko od Ciebie... Pozdrawiam
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

2, reszta rowniez mi nie pasuje, takie troche zbyt na sile , a 2 juz bardziej naturalna i zdecydowanie lepiej sie prezentuje
    D7200

Domyślnie

po pierwsze to pogoda brzydka i nie pasuje do pomyslu:P
    po drugie- co z tym oswietleniem? dopalales lampa?
    po trzecie- modelka wydaje sie byc troche nieobecna (jakby myslala 'chlopaki, nie na ponton!' a nie o tym ze jej ktos robi zdjecia...)- chyba ze to trema. mimika kamienna, zero usmiechu- in minus
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Dopalałem amatorskim soft boksem. Mimika - Fakt. Ale co z tym pontonem? Że nie chce na ponton, bo wieje czy nie chce się jej go pompować?
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

zapewne z tymi fotami chciałeś się podpiąć pod pojedynek nt. nimfy

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka i trójka totalnie sztuczne.
    Dwójka ewentualnie, ale bardzo ewentualnie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    zapewne z tymi fotami chciałeś się podpiąć pod pojedynek nt. nimfy
    hehe!! Cześć madmips, nie tym chciałem. Planowałem dać jedno z tych http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=23250

Domyślnie

Te miny są mega sztywne. Fakt. Wczoraj mi się podobały. Powtórzę i wrzucę nowe. Mam już plan. Tralalam. Nie odmówię sobie tutaj jednak dobrego światła na modelkę i kolorów. No nie da rady :P Wesołych Świąt tak w ogóle

Uprawnienia umieszczania postów