Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    Ja osobiście nie sprawdzałem żadnego, ale Fatman stwierdził, że D5200 jest lepszy do kręcenia filmów od D800 i ma lepszą jakość.
    Tu jego test D5200

A D7100 kręci podobnie do D5200. Fakt nie mają histogramu przy nagrywaniu, ale jak sam piszesz, nie jest to nagrywania pro, więc jak tak lekko będzie niedoświetlone, czy fragmenty lekko prześwietlone, to chyba nic się nie stanie.
    Dzięki
    Mnie ten test przekonuje.
    Jestem tylko ciekaw, czy klatki z iso 6400 w d800 były zrobione w fx, czy dx?
    Może Fatman się odezwie.

Domyślnie

bez rozwlekania się D7100, ale amatorsko to chyba ważniejsze co się ma aktualnie pod ręką Pozdrawiam

Domyślnie

poważnie d7100 jest lepszy do filmów?

Domyślnie

Bo zmiany planów i optyki to podstawa i tu lustra niestety nie sprawdzają sie zbytnio w tego typu rejestracjach.
    Bo umiejętnosci, bo czas bo tylko jeden kamerun bo ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Bo zmiany planów i optyki to podstawa i tu lustra niestety nie sprawdzają sie zbytnio w tego typu rejestracjach.
    Bo umiejętnosci, bo czas bo tylko jeden kamerun bo ...
    Spoko, spoko... są już fajne korpusiki z wypaśnym video, w których AF całkiem fajnie działa... być może już niedlugo będę się mógł takim pochwalić, na razie czytam, czytam...

Domyślnie

bardziej chodzi mi o szkła trzymające ostrośc przy zmianie ogniskowej

Domyślnie

Szkłem trzymającym ostrość przy zmianie ogniskowej jest Sony 16-50 2.8/ssd,obiektyw po zastosowaniu odpowiedniego adaptera działa w trybie AF z każdym Nexem a bez adaptera z kazdym Sony...

Domyślnie

pracowałem prawie 10 lat na kamerach SONY i myślałem że nie ma lepszego sprzętu. Potem wszedł HDV i SONY jako pierwszy zastosował niedopracowane cmosy. To był moment kiedy odkryłem produkty Panasonica. Nie mówię że nigdy nie wrócę do Sony ale na razie nie mam najlepszego zdania o tej marce. Lustrzanki (także Nikon) mają to czego brakowało mi od dawna. Plastykę obrazu, wymienne obiektywy, małą wagę. AF też by się przydał ale da się bez niego pracować.

Domyślnie

No ja właśnie na dniach chcę kupić Panasonica

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów