Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Gt3

Domyślnie

W sumie fajne, ale... no właśnie - chyba trochę za mało na nim światłocieni, żeby broniło się jako b&w. Jest za szare. Żebym został zrozumiany - panoramowanie i kadr OK, przeszkadza mi, że jest szaro-szare.

Domyślnie

I od razu lepiej A tego RS4 to ja już gdzieś widziałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    I od razu lepiej A tego RS4 to ja już gdzieś widziałem
    Piotrek Ty weź swoje Subaru i też się pobawimy w fotki

Vooda, super szczególnie 4 i 6 mi się podoba.

Domyślnie

Hehe jak założymy nowy zderzaczek - już czeka, bo poprzedni do nieźle poklejony W sumie czarne STi to nie taki częsty widok

Domyślnie

A daleko ten mińsk od Olsztyna ? mam jeszcze kilka setek do obrobienia z dzisiejszego wypadu.. jak znajde cos ciekawego to dorzuce w to miejsce. Pozdrawiam... a ładnie sobie z tablicą poradziłem w Porszaku ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vooda Zobacz posta
    A daleko ten mińsk od Olsztyna ? mam jeszcze kilka setek do obrobienia z dzisiejszego wypadu.. jak znajde cos ciekawego to dorzuce w to miejsce. Pozdrawiam... a ładnie sobie z tablicą poradziłem w Porszaku ??
    Max 2 godzinki, ale to jadąc STi , a tablica w Porszaku - miodzio, wygląda jak egzemplarz torowy a nie cywil

Domyślnie

a jakies uwagi .. np co mogloby byc lepiej ? jest sie do czego przyczepic? itd. Napiszcie bo potrzebuje wskazowek w kwestii panoramowania. Zastanawiam się czy doczepienie kilkukilogramowego ciezarka do obiektywu zdecydowanie zwiekszy jego bezwładność i co za tym idzie przyczyni się do możliwosci wycisniecia dluższych czasów.?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów