Wrzucają fotke na tym forum nie spodziewam się zachwytów i pozytywnych komentarzy, poklask dla każdego zdjęcia można znaleść na G+. Liczę właśnie na rzetelną opinię, podpowiedź jak zrobić coś lepiej, czy może nie robić wcale. Post do którego odniosłem się wcześniej był raczej w tonie prześmiewczym i nie chodzi tu o to czy się uniosłem czy nie, po prostu taki komentarz nic nie wnosi do oceny.
Rozumie, że to w jaki sposób każdy z nas odbiera pewne obrazy wynika z naszych doświadczeń, z tego co zobaczyliśmy, sami przeżyliśmy. Ja widzę tutaj minę rozmarzonej, uśmiechnietej dziewczynki a nie ćpuna na haju. Ale co mi tam pewnie zaraz napiszecie, że sie nie znami bzdury piszę.
Człek na błędach się uczy więc drodzy nikoniarze pozwólcie robić ludziom błędy, pokazujcie co robią źle ale się z nich nie wyśmiewajcie. Niestety czytając od dłużdzego czasu to forum nie raz spotkałem się z takim nastawieniem.
luki29, rozbity - dziekuję za wasze uwagi, na pewno je zapamiętam i nie powtórzę tych fatalnych (jak widać na załączonym obrazku) błędów
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami