Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Sciereczka...

maniak666
    Gość

Domyślnie Sciereczka...

Lee użyta dopiero w postprocesie. Szkło cale zachlapane na co nie zwrociłem uwagi w trakcie focenia-póltora roku przerwy robi swoje
    Mirek juz prezentował to miejsce jak to gdzies Andrzej okreslił z niemalze atomowym detalem.
    Moja matryca na to chyba jednak nie pozwala, a przede wszystkim umiejetnosci, co nie znaczy że nie podziele się z Wami swoim gniotkiem.

Godziny focenia zaiste wysoce niefotogeniczne

Zapraszam

Domyślnie

Dzieje się. Podoba mi się to foto. Fajny temat. Tak się zastanawiam, czy potrzebnie jest ucięty dolny kamyk? Pierwsze wrażenie powiedziało, że szkoda, ale teraz to już nie wiem...
    Chyba jednak szkoda
    Fuji

Domyślnie

Fajny X sie układa w kadrze...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kadrowo jakoś dziwnie, te dwa wielkie kamienie zbyt dominują, ten ciemny z prawej też bardzo ciągnie oko. Ale kolorki za to piękne zrobiłeś, takie radosne.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Swietna jest ta miejscówa, te kamulce są niesamowite. Wersja Mirka kadrowo napewno ciekawsza co nie znaczy, że Twoja kiepska
    Miejsce zapewne na multum kadrów, które pewnie nie łatwo wykroić pośród tych kamieni.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Dzieje się. Podoba mi się to foto. Fajny temat. Tak się zastanawiam, czy potrzebnie jest ucięty dolny kamyk? Pierwsze wrażenie powiedziało, że szkoda, ale teraz to już nie wiem...
    Chyba jednak szkoda
    Multum ich tam, więc zawsze jakis wpadnie pod nóż

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Fajny X sie układa w kadrze...
    Trafna diagnoza Panie, taki był zamysł.

Domyślnie

Jakoś tak ciasno dla mnie Andrzeju. Zachodowe światło dodałoby niewątpliwie uroku tej scenie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Jakoś tak ciasno dla mnie Andrzeju. Zachodowe światło dodałoby niewątpliwie uroku tej scenie
    Ciasno to z czasem mielismy. Na zachód do Botallack Mine podążalismy...

Domyślnie

XBOX Stone

A tak serio: ciekawe ujęcie, ale szkoda, że ten prawy dolny kamień został nieco przycięty. Do pełni szczęścia z iksem przydałby się kwadrat, tak dla sprawdzenia

Podoba mi się niebieskie niebo, no i ogólnie kolory.
    Ostatnio edytowane przez Sławol ; 24-06-2013 o 17:39 Powód: Literówka.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Uprawnienia umieszczania postów