Witam!
Kilka dni temu zakupiłem sobie Photoshop Elements 11. Zainstalowałem bez problemu, zaktualizowałem wtyczkę Camera Raw i wszystko śmigało bardzo dobrze.
Wczoraj skończyłem oglądać kurs z tutoria.pl i przystąpiłem od razu do testowej obróbki. Złożyłem panoramę i zamknąłem program. Zauważyłem, że w katalogu z tymi zdjęciami (NEF) powstały jakieś dodatkowe 4 pliki z rozszerzeniem .xmp
Przy próbie ponownego otwarcia PSE11 dostawałem błąd, że jest problem z inicjacją aplikacji, bo plik/pliki robocze mają atrybut tylko do odczytu. Próbowałem na różne sposoby - cały czas to samo - nie mogłem otworzyć PSE. Skorzystałem więc z punktu przywracania Windows i wróciłem do momentu sprzed instalacji PSE11. Teraz w trakcie ponownej instalacji dostaję taki komunikat: "W procesie instalacji napotkano błąd Współużytkowane składniki techniczne. Uruchom komputer ponownie i spróbuj jeszcze raz".
I tak bez końca. Próbowałem już kilka razy i cały czas kicha. Nic na ten temat nie znalazłem w sieci. Jak rozwiązać ten problem i ewentualnie co było tego przyczyną?
HELP ME!!!
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami