Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Domyślnie

Nie wstawiaj tylko zrób to samo Nikkorem (koniecznie też na "P") i porównaj.
    D300, D700, Z8.

Domyślnie

Ja tam się nie znam, ale przecież nie będziesz chyba notorycznie pstrykał zdjęć tym Tamronkiem z wbudowaną lampą? Przecież nie takie jest jego główne przeznaczenie. Nim powinno się robić dobre makra, nieprawdaż?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marasm Zobacz posta
    Ja tam się nie znam, ale przecież nie będziesz chyba notorycznie pstrykał zdjęć tym Tamronkiem z wbudowaną lampą? Przecież nie takie jest jego główne przeznaczenie. Nim powinno się robić dobre makra, nieprawdaż?
    Prawdaż, ale ten obiektyw można wykorzystać również do portretu, a pza tym jak coś ma działać dobrze to powinno działać dobrze tym bardziej, że jest nowe...
    D300, D700, Z8.

Domyślnie

idz z nim do sklepu i wez drugi do lapy, szczel jednym drugim i jakims nikorem, diabli wiedzą co w szkle siedzi
    Jak masz nowy to mozesz spokojnie zarządać wymiany
    Poza tym zrob próbne zdjęcia tego samego obiekty z tej samej odleglości przy takim samym swiatle +lampa, i na ustawienia również zależnych od ciebie
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

Na P nie robiłam bo to tak jak by robić na FUL auto takie testy to nie testy zrobiłam z priorytetem przysłony zrobione zostały f3,5
    Jeśli chcesz to zorbie jeszcze raz na tym P poszłam robić zdjęcia i nie zauważyłam że takie chcesz
    Pierwsze to Tamron 90 2,8
    Drugie Nikkor 50 1,8
    Trzecie Sigma 20-40 2,8

Domyślnie

Kupiłem przez internet. Robiłem też w manualu. Wygląda jakby TTL wogóle nie działa. Im większy otwór przysłony ustawię tym bardziej przepala...
    D300, D700, Z8.

Domyślnie

Wielkie dzięki Antonina! Wyglada na to, że ten mój ma coś nie tak. Jak możesz to wrzuć jeszcze coś ale z exifem
    D300, D700, Z8.

Domyślnie

Jakbyś mogła to cyknij coś mocno odbijajacego światło np. kafelki.
    D300, D700, Z8.

Domyślnie

Wstawiam zdjęcia zrobione na P
    Na porządki czyli bałagan proszę nie zwracać uwagi poszukuję rachunków
    Znacie jeszcze jakiś dobry serwer gdzie można zdjęcia wrzucać imageshack ostatnio nawala z 10 minut zdjęcia się ładowały

1.

Domyślnie

Zrobiłam jeszcze z lampą zewnętrzną ale nie ma sensu wstawiać bo wszystkie są prawidłowo naświetlone

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów