Nie wstawiaj tylko zrób to samo Nikkorem (koniecznie też na "P") i porównaj.
Szukaj
Nie wstawiaj tylko zrób to samo Nikkorem (koniecznie też na "P") i porównaj.
D300, D700, Z8.
Ja tam się nie znam, ale przecież nie będziesz chyba notorycznie pstrykał zdjęć tym Tamronkiem z wbudowaną lampą? Przecież nie takie jest jego główne przeznaczenie. Nim powinno się robić dobre makra, nieprawdaż?
idz z nim do sklepu i wez drugi do lapy, szczel jednym drugim i jakims nikorem, diabli wiedzą co w szkle siedzi
Jak masz nowy to mozesz spokojnie zarządać wymiany
Poza tym zrob próbne zdjęcia tego samego obiekty z tej samej odleglości przy takim samym swiatle +lampa, i na ustawienia również zależnych od ciebie
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Na P nie robiłam bo to tak jak by robić na FUL auto takie testy to nie testy zrobiłam z priorytetem przysłony zrobione zostały f3,5
Jeśli chcesz to zorbie jeszcze raz na tym P poszłam robić zdjęcia i nie zauważyłam że takie chcesz
Pierwsze to Tamron 90 2,8
Drugie Nikkor 50 1,8
Trzecie Sigma 20-40 2,8
Kupiłem przez internet. Robiłem też w manualu. Wygląda jakby TTL wogóle nie działa. Im większy otwór przysłony ustawię tym bardziej przepala...
D300, D700, Z8.
Wielkie dzięki Antonina! Wyglada na to, że ten mój ma coś nie tak. Jak możesz to wrzuć jeszcze coś ale z exifem
D300, D700, Z8.
Jakbyś mogła to cyknij coś mocno odbijajacego światło np. kafelki.
D300, D700, Z8.
Zrobiłam jeszcze z lampą zewnętrzną ale nie ma sensu wstawiać bo wszystkie są prawidłowo naświetlone
Skontaktuj się z nami