Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie Trzy czarno-białe

Cześć. Proszę o opinie i sugestie. Dzięki z góry.
    1.2.3.
    D800, D7000, N18-105 3.5-5.6, N35 1.8G, N85 1.8G, N24-70 2.8, SB900, SB910

Domyślnie

1. najbardziej mi się by podobała ale szkoda, że uciąłeś modelce ramię i obciąłeś paluszki. Na 2. paski mi się nie podobają. Poza tym tło za modelką zbyt mocno absorbuje wzrok na zdjęciach... jak dla mnie...
    Nikon

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Dzięki za opinię. Forum niestety nie szaleje z sugestiami...Mam za mało postów aby skomentować zdjęcia?
    D800, D7000, N18-105 3.5-5.6, N35 1.8G, N85 1.8G, N24-70 2.8, SB900, SB910

La
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabick Zobacz posta
    Forum niestety nie szaleje z sugestiami...Mam za mało postów aby skomentować zdjęcia?
    Jesli zdjecia sa srednie - czyli lepiej niz slabo ale nie ma "łał" to ludzie nie komentuja, bo nie bardzo wiedza co napisac. Jedyny komentarz wtedy, jakiego mozesz sie spodziewac, to : za maly kontrast albo uciete costam, albo za malo przestrzeni nad czymstam. Wracajac do zdjec - na pierwszy rzut oka zbyt nachalnie doswietlane z pozycji obiektywu. Na drugim paski stanowczo za mocne - gdyby byly delikatniejsze i nie odwracaly uwagi od modelki byloby znacznie lepiej.Dodatkowo fakt ze paski sa krotsze w okolicach szyii powoduje wrazenie dorabiania ich w ps - i wprowadza pewna nutke nienaturalnosci.

PS
    na jedynce faktycznie uciete palce mocno obnizaja caloksztalt zdjecia.

Domyślnie

3 na nie za kadr (trochę za dużo tej góry) i pozycja modelki mi się nie podoba. Za to 1 i 2 świetne. Dobra obróbka, na dwójce fajny pomysł, a jedynka poza przeciętymi paluchami, których nie widać, bo cały wzrok absorbuje modelka. Trochę na 1 to tło za modelką odwraca uwagę, może spróbuj przyciemnić?

Uprawnienia umieszczania postów