Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Popołudnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    powaga? coś tak czułem, za proste te zboża rosną Nie no Andrew musi potwierdzić
    Tak, to NRD, tu mam najbliżej na foty.
    Co do szlaczków na polu to u nas też takie robią. To są drogi dla ciągników z zaczepionymi jakimiś opryskiwaczami czy innym ustrojstwem. Pewnie jakoś się nawet nazywają, Pablo77 prawdopodobnie by wiedział.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Uspokajająco działa - bardzo fajnie jak dla mnie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Pięknie niebo zatańczyło, dobra odsłona.
    Mocno uwagę skupia te polne zadrzewienie [i dobrze bo domyślam się , że tak ma być], nie jestem do końca przekonany czy jednak nie nazbyt selektywnie potraktowałeś ten fragment
    ...jeszcze tu wrócę i popatrzę sobie...

Pozdrowienia =]

Domyślnie

Niebo świetne, a jak na popołudnie to jest bym powiedział bardzo dobrze!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Oszczędny w słowach Awatar sedrox
    Miasto
    Wielkopolska

Domyślnie

Miły dla oka widoczek. A drzewka podadzone dokładnie co 10 m - wiadomo ordnung muss sein
    mam aparat

Domyślnie

Noo, niechby taką kompozycję przedstawił jakiś żółtodziób, ale byłoby narzekań, że wyspa zbyt centralnie, że nie w MP, a pora nie ta, itd, itp. Ja zastrzeżeń oczywiście nie mam. Świetna robota pod każdym względem, zwłaszcza technicznie. Choć powiedzieć, że wygląda to wszystko, a zwłaszcza wyspa, prawdziwie i naturalnie to raczej by nie można z czystym sumieniem. Jednak jest to rodzaj "udoskonalenia" rzeczywistości bardzo przyjemny i w pełni akceptowalny. Niebo przecudne wyszło.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Gdzie Wy takie miejscówki wynajdujecie?! Zdjęcie rewelacja.

Domyślnie

Człowiek po takim zdjęciu chce wyrzucić aparat i zacząć sklejać modele. Mimo zwiedzenia u siebie większości okolicy takie widoki w tym betonowisku mogę sobie tylko pooglądać na zdjęciach. Kompozycja po prostu wbiła mnie w fotel, a miejscówka jeszcze bardziej.
    Ostatnio edytowane przez szymon708 ; 19-06-2013 o 09:27
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

kurde naprawdę mocne ! banan na twarzy
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Miejscóweczka fajowa to i o takiej porze dobrze się prezentuje Trzeba przyznać, że przyjemnie jest
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów