Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ewa

Domyślnie Ewa

Zapraszam do komentowania

1.
    Ostatnio edytowane przez Valuer ; 17-06-2013 o 22:14 Powód: zmiana wielkości zdjęcia

Domyślnie

Super.
    -----------------
    D90 + D7200 | NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR | N35mm f/1.8G ED | N50mm f/1.8D | SB-700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RafiteX Zobacz posta
    Super.
    No nie wiem... dla mnie coś z jakością nie bardzo, chyba za bardzo przeostrzone lub skompresowane. To raz. A dwa, że przez to ostre światło głowa wygląda na odciętą, włosy po obu stronach zlewają się z tłem i wszystko razem tworzy czarną dziurę. Sytuację mogłaby ratować chociaż blenda od dołu, żeby rozbić cienie i jakaś kontra na włosy... A trzy to bardzo niekorzystnie wyglądają okulary... z takimi lustrzanymi szkłami to widziałbym to bardziej sterylnie, jednolitą powierzchnię, tu blenda też mogłaby wnieść coś dobrego... i drobne niechlujstwa: brzydko ułożona i zagięta bluzka oraz niewystemplowany odblask po prawej, na krawędzi... Spróbowałbym jeszcze raz podejść do tematu zarówno jeśli chodzi o samo wykonanie zdjęcia jak i obróbkę...

Domyślnie

Zdjęcie zrobione w barze podczas imprezy blend i innych cudów nie miałem, tylko gołą lampę. No i byliśmy tam pić a nie na sesji jako takiej ale dzięki za uwagi, też bym tak zrobił jak bym tam był tylko dla zdjęć

Domyślnie

Nie wiem co jest super.
    Jak dla mnie nic specjalnego, nie jest usprawiedliwieniem, że byłeś tam pić
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

a fota faktycznie za mała mi się wstawiła. Daję jeszcze raz, większą:
    2.

Domyślnie

Aż takiego pedantstwa się wstydzę, jak kolega wyżej pokazał, mnie się podoba fota poza jednym czego nienawidzę - bezsensowne cięcia bez zachowania jakichkolwiek standardów proporcji zdjęcia.
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Teraz to chyba jest zdecydowanie za duża... niemniej chyba wstawienie większej wiele już nie wniesie...

Domyślnie

Rozmiar ma przepisowy a fota - jednym się podoba to, innym tamto generalnie dziękuje za uwagi

Domyślnie

Dla mnie nieźle. Nieco militariami zalatuje Ciuch dobry i luźno narzucony, włosy rozrzucone, aviatory też nieźle grają, kolory mi pasują. Zamiast tego wisiora, wrzuciłbym na szyję klasyczne wojskowe blachy

Aha, szkła okularów mogłyby być wypolerowane na błysk, bo są pomazane, a przynajmniej tak mi to wygląda. No i jakieś paprochy na włosach są. No i z prawej w kadr coś włazi, jakaś poświata, czy co to tam jest...

Mi się podoba całość.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów