Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

O sory nie zwróciłem uwagi na co odpowiedziałeś. Faktycznie może po przeróbce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur0372 Zobacz posta
    Na !00%. Sam robiłem, sam wrzucałem. Po co bym miał kłamać. Potrzebuje wiedzy i rady bardziej obeznanych w temacie. Możesz wrzucić do jakiegoś programu tam będzie widać, że nie ruszane.
    Chodzi o zdjęcia na pixel peeper.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    No te to pewnie "obrobione" ale popatrz na te tylko z D5100.

Domyślnie

Słuchaj, wiele z fotek na flickerze jest obrobionych. Część z nich może być z puszki ale są dobrze naświetlone.

Twoje fotki są jak najbardziej normalne. Takie wychodzą z puszki na ustawieniach standardowych.
    Ostatnio edytowane przez puciek ; 17-06-2013 o 11:21
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Uspokoiłeś mnie

Domyślnie

tu masz swoją fotę bez i z obróbką ( może nie zbyt udaną ), ale bardzo ładnie pokazuje że obróbka w niektórych przypadkach to więcej jak samo zrobienie zdjęcia..

...walisz foty nieciekawych miejsc, z zerową grą światła, kiepskimi kadrami.. pixel peeper to najlepsze foty, a nie "Wszystkie" zrobione d5100

nie przejmować się i strzelać dalej bez obróbki mało która fota będzie dobra zwłaszcza jeżeli zaczynasz

Domyślnie

"...walisz foty nieciekawych miejsc, z zerową grą światła, kiepskimi kadrami.."
    Bo to tylko próbne. Walę gdzie popadnie żeby sprawdzać.

Domyślnie

no, ale sam pokazałeś te foty i porównałeś je z pixel peeperem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    tu masz swoją fotę bez i z obróbką ( może nie zbyt udaną ), ale bardzo ładnie pokazuje że obróbka w niektórych przypadkach to więcej jak samo zrobienie zdjęcia..

...walisz foty nieciekawych miejsc, z zerową grą światła, kiepskimi kadrami.. pixel peeper to najlepsze foty, a nie "Wszystkie" zrobione d5100

nie przejmować się i strzelać dalej bez obróbki mało która fota będzie dobra zwłaszcza jeżeli zaczynasz
    Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    no, ale sam pokazałeś te foty i porównałeś je z pixel peeperem...
    No tak, ja się nie czepiam tylko piszę, że to na próbę. Ogólnie takich zdjęć (widokowych) to raczej nie będę pstrykał. Głównie zdjęcia rodzinne. Chyba, że czasami, na jakiejś wycieczce.

Nie wiem dlaczego dwa cytaty się pojawiły

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów