Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Nie, to była tylko taka moja sugestia nt. "co można by zmienić, by uwydatnić zamierzony efekt"
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    ...jeżeli miało być spokojnie, to może warto było to podkreślić stosując szary filtr i rozmywając bardziej wodę?
    Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Ale wtedy tracimy łódkę, która jest w ruchu (rzekoma wisienka) Trochę było już za jasno, żeby uderzać w długie czasy. Woda chyba jednak nie wnosi zbytnio dynamizmu. No może w PD...
    Też poszedł bym w stronę długiego naświetlania (10 stopów powinno dać radę). Co do tzw. wisienki to zrobił bym dwa naświetlania - jedno z długim czasem dla wody, a drugie krótkie dla łódki. Zawsze można skleić w PS.

Co do dynamizmu i długiego czasu naświetlania - wspomniałeś wcześniej że to spokojny kadr, więc mogło by pasować...

Co do kadru to mi się jak najbardziej podoba, powiedział bym że nawet podkreśla odległości (łódka i ląd), oraz sprawia że kadr jest "wyważony".

Nie pasuje mi do końca balans bieli - dał bym trochę chłodniejszy (ale to może tylko moje zwidy w końcu nie było mnie na miejscu)

p.s.

Nie strzelać do komentujących
    (patrz stopka)
    “There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.” – Ansel Adams

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów