Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Na korbkę.
    Należało by raczej zapytać - kamerzysta ile się utrzyma?
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Stalowa Wola

Domyślnie

Ja od dwóch tygodni mam GoPro Hero 3+ Black. Niby została zwiększona pojemność baterii o 30% ale jakoś tego nie odczuwam, max 2h nagrywania. Zastanawiałem się nad tym czy kupic zapasowe baterie czy battery pack, zdecydowałem że zapasowe baterie bo chcąc kupić battery pack musiałbym kupić dodatkową obudowę. Mam do Was jeszcze pytanko odnośnie kart pamięci. Mam kartę Kingstona 8GB, ale to jest zbyt mała karta bo wystarcza mi na 30min nagrywania. Do dłuższego nagrywania pożyczałem od kolegi Sandisk 64GB i teraz mam pytanie czy warto przepłacać o jakieś 50zł kupując kartę Sandisk 64GB czy wystarczy Kingston 64GB?

Domyślnie

Obudowa jest dodawana do BackPacka! Ciekawe jak zmienisz baterie w trakcie nagrywania

Wyslane z telefonu

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Stalowa Wola

Domyślnie

Nie zmienię biorę to pod uwagę że będę musiał przerwać nagrywanie. Znasz może odpowiedź na moje pytanie odnośnie kart pamięci?

Domyślnie

Ja mam SanDiska. Z kart Kingstona ogólnie nie korzystam. Wydaje mi się, że są gorsze/wolniejsze, ale to może być tylko efekt placebo A jakie są prędkości tych kart?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów