flashman daj cynka, jak Ci odrzucili to powinieneś dostać to na piśmie ze sklepu, nie daj sobie wcisnąć żadnego kwitu od samsunga![]()
Szukaj
flashman daj cynka, jak Ci odrzucili to powinieneś dostać to na piśmie ze sklepu, nie daj sobie wcisnąć żadnego kwitu od samsunga![]()
Gdzie w Ustawie pisze, ze powinni poinformowac mnie w ciagu ustawowych 14 dni pisemnie?
W Ustawie tez nic nie ma, ze kupujacy ponosi koszty ekspertyzy.
Wiec ktos tu straszy?
Nie ma tego w ustawie ale możesz żądać bo z czym ewentualnie do uokiku pójdziesz? Co do kosztów ekspertyzy to nie ja Ci tak napisałemW ogóle to spokojnie możesz tam zadzwonić i spytać po prostu telefonicznie jaka jest decyzja.
Chetnie bym zadzwonil i zapytal ale widze 2 polaczenia w moim telefonie z numeru zastrzezonego, mozliwe,ze z MM ale nawet nie mam jak tego sprawdzicW smsie od nich tez nie mam podanego numeru ;/
Ogolnie looz, taraz juz mi wsio czy naprawili czy nie. Z tego co wiem to oddajac sprzet i korzystajac z Ustawy pobieranie oplat za ekspertyze jest bezpodstawne i nie moga tego robic. W przypadku skorzystania z Gwarancji serwis moze pobrac oplate ale tez nie musi -to juz zalezy od serwisu.
Laptopa wlasnie odebralem. Firma TelmarK Serwis z W-wy ymienila LCD FRONT i LCD BACK.
Wytarta klawiatura niestety nie podlega wymianie, mozna to zrobic odplatnie.
Oddajac sprzet do sklepu i powolujac sie na Ustawe..., sklep nie moze pobierac oplat zwiazanych z ekspertyza [nawet negatywna] ani za wysylke sprzetu do serwisu. To jest prawo jakie przysluguje kupujacemu!
Dzieki wszystkim za glos w tym temacie![]()
Ostatnio edytowane przez flashmen ; 24-06-2013 o 12:19
No widziszi co dobrze teraz chodzi?
![]()
On cały czas dobrze "chodził"![]()
Chyba chodziło w pytaniu o to, czy wymiana tych części załatwia problem źle zaprojektowanych zawiasów na zawsze, czy przedłuża czas użytkowania do następnego pęknięcia![]()
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Skontaktuj się z nami