Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Mazoviecky Rally

Po tym, co pokazali poprzednicy mam wielką tremę, ale trzeba próbować...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Całość: http://www.gtfoto.pl/gallery/view.php?gid=15
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

Trema niepotrzebna, 2 i 7 bardzo przyjemne.
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

ogolnie zdjecia sa dobre! ale przewaznie nie pasuje tlo! znaczy sie jest takie nie sprzyjajace takim akcjom i odwracajace uwage!

7 jest konkretna! to ostre hamowanie czy jakies ladowanie po hopie???

Domyślnie

Uwaga co do tła jest celna. Za duża GO. Siódemka to faktycznie lądowanie po hopie, a właściwie wybiciu na idących w skos drogi torach kolejowych. To właśnie o tej akcji na Autoklubie można przeczytać wypowiedź Pawła Dytki, że myślał, że skończy się dachowaniem.
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

Odie: 2 rządzi świetny moment, pozostałe nieco zbyt statyczne.
    No i jeszcze 4 mi się bardzo widzi. Bardzo chętnie bym 4 zanabył u Ciebie w formie elektronicznej.
    P.S Co do wypowiedzi Pawła Dytko to chyba miał na myśli ostatni "prawdziwy odcinek" czyli metę lotną Maciejowic. Tam wielu autom katapulotowało tył w górę mocno i można było zaliczyć rolkę przez przód jakby komuś zawias nie wybrał.
    Pozdrawiam
    Zbudować dom, spłodzić syna, wstawić EVO do garażu... niekoniecznie w tej kolejności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeKo Zobacz posta
    P.S Co do wypowiedzi Pawła Dytko to chyba miał na myśli ostatni "prawdziwy odcinek" czyli metę lotną Maciejowic. Tam wielu autom katapulotowało tył w górę mocno i można było zaliczyć rolkę przez przód jakby komuś zawias nie wybrał.
    Pozdrawiam
    Aaaa, to całkiem możliwe. Jako że tuż za miejscem ze zdjęcia była meta, zrozumiałem, że chodziło mu o Otwock, ale możliwe, że miał na myśli Maciejowice.
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeKo Zobacz posta
    Dokładnie o to miejsce chodziło - akurat mój kolega z Autoklubu robił z Dytką wywiad a ja robiłem mu (w sensie że Dytce) zdjęcie
    Sławik zakończył w tym miejscu jazdę - przebił się przez płot z druta kolczastego po czym wjechał do jeziora. Ktoś z obsługi rajdu jechał Saxo i po wybiciu i kilku odbiciach rozwalił zawieszenie z tyłu...niestety nie utrwaliłem tego, ale wyglądało to masakrycznie (jakieś 1m nad drogą leciał po wybiciu).

Co do zdjęć - 2 rox
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Wink

Pierwsze miejsce: 2,7 poprostu klasyka gatunku. Jeszcze daleko mi do takich zdjec.
    Drugie miejsce: 1,3,6 bardzo ladnie i dynamicznie.
    Trzecie miejsce: 4 jest ruch, tylko trocze ciasno w kadrze.
    Zdjecie 5, wydaje mi sie zbyt ciemne, to chyba przez to tlo?
    D700, S24-105/4 ART.

"...the first thing that you want, will be the last thing you'll ever need"

Domyślnie

No, właśnie oglądam piąteczkę na innym monitorze i nie wygląda tak dobrze jak na moim. Wybrałem do pokazania ze względu na fajne światło, ale boje się, że istniało tylko u mnie.
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

2 zdecydowanie
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów