Szukaj
Niechęć do lampy jest w pełni usprawiedliwiona a czerwony kolor zaskakująco do przyjęcia.
Jedynka jest bardzo intrygująca, nie wiem dlaczego. Może twarz tej dziewczyny, nie wiem.
I dwójka, bardzo fotograficzna. Te dwa fajne. Czerwone.![]()
nie inaczej - jak na samo czerwone swiatelko to zadziwjajaco duzo szczegolowdwojka mi sie podoba, na jedynce imho jednak za duzy balagan jak na taką monochromatycznosc
![]()
Jeśli jest tak, jak było w rzeczywistości, to chyba już wiesz, skąd ta niechęć do lamp... Bardzo dobre zdjęcia, jak na jednobarwne oświetlenie, bardzo wyraźnie ukazana dynamika aktorów.
Pozdrawiam
bardzo fajne zabarwienie, 2 - wymiata![]()
D7200
ładne, podobaja mi sie!
calkowity brak szumow, to ISO 100?
jaki miales WB ustawiony - redukcje czerwonych oczu?![]()
Dzieki - zastanawialem sie czy zdjecia nadaja sie do publikacji, ale efekt jest chyba co najmniej interesujacy. Wiem , ze matryca kiepsko radzi sobie z czerwonym kolorem , jednak nie potrafilem zmusic sie do zastosowania lampy. Czasami zastanawiam sie czy jej nie opylic![]()
Najlepsza dwójkaNa trójce ta ręka z prawej niepotrzebna
Czwóreczka ma świetny (prosty, a zarazem perfekcyjny) kadr, ale to rozmazanie nie przemawia do mnie - wiem, inaczej przy takim świetle się dało.
Ogólnie prace OK.
jedynka i dwojka rewelacja .. tylko ze dwojke wolalbym w kwadracie![]()
WASIA to bylo wyzwanie w takich warunkach ruch bez lemapy i tak uchwycic klimacik. pogratulowac !!
dla mnie 3'czka petarda
raszplum raszpalinelium antinazizmum plum
Skontaktuj się z nami