Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Abyss

Domyślnie

Podoba się mimo że delty nie lubię.
    Sonnar?
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Dlaczego nie lubisz? Ja właśnie polubiłem.
    Tak, Sonnar oczywiście.

Domyślnie

Delta jest świetnym filmem, ale ja wolę trixa i acrosa zdecydowanie. Jeden woli blondynki, drugi brunetki.
    Żadnej decyzji tak nie żałuję jak sprzedaży sonnara.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Piękne! Jaki obiektyw? 120mm?

Domyślnie

Dziękuje.
    Nie, to Zeiss - Sonnar 180/2.8

Domyślnie

Kiedy ja takie dzieła będę robił
    Nikon

Domyślnie

Ikar, to było tak. Przyjechaliśmy ze sprzętem przed aleję, ona prowadzi do grobowców rodziny mieszkającej przed wojną w pobliskim pałacu. Idziemy z Izą i gadamy o dupie Maryni. Nagle zaświeciło ostatnim promykiem na drogę, mówię "Stań na środku drogi" rozstawiłem statyw z przypiętym Psix'em, światłomierz pokazał 1 sekundę. Podłączyłem wężyk spustowy Iza sam stanęła tak, jak widać. Powiedziałem - "Nie ruszaj się". Ot i cała filozofia. Wywołałem nagatyw i rzekłem: " O *****!"

Domyślnie

Miejsce i światło ładne. Niestety modelka niezbyt dobrze wyszła. Trochę dziwne ułożenie ciała/rąk - lewa ręka wydaje się nieproporcjonalnie długa. Nóżki ustawione na kobieco/delikatnie - a ciężkie czarne buciory zupełnie z tym nie grają. Burza włosów na ramionach też sprawia, że "góra" jest dość ciężka...

Domyślnie

e tam jest świetnie, wręcz magicznie

Domyślnie

Przede wszystkim ladne swiatlo. Modelka sama w sobie tez na + natomiast ulozenie jej (poza) jakos tak nie bardzo. Wspomniane juz wczesniej buty tez moglyby zniknac w niewyjasnionych okolicznosciach
    DELTA 100 - jeden z moich ulubionych negatywow

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów