Sweet focia dziewczyny z kicia i oczojebnym mazem bokehowym
Dyskutujmy pod zdjeciami woytka pod ktorymi naprawde warto
Szukaj
Sweet focia dziewczyny z kicia i oczojebnym mazem bokehowym
Dyskutujmy pod zdjeciami woytka pod ktorymi naprawde warto
Road to Manila
Jak się człowiek zastanowi dlaczego Woytek wrzucił kiepskią* i nic niemówiącą sweet focię dziewczyny pod ścianą z oczojebnym bokehem w tle akurat do tego działu to może się okazać że właśnie tu warto podyskutować. Przecież przypadkiem tego nie zrobił
* - oczy są nieostre![]()
Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 14-06-2013 o 11:45
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Zakladajac tu jakies drugie dno
To powod jaki mogl mu przyswiecac byl taki sam jak wrzucenie tutaj niedawno foty z sama kicia
Moze po prostu woytek albumowa focie z przewaga mazow z jakis osobistych pobudek lubi i chcial sie nia podzielic
Nie doszukujmy sie wiec na sile jakis manifestow
Ostatnio edytowane przez FHR ; 14-06-2013 o 12:18 Powód: "poprostu", "pobodek"
Road to Manila
Gundrum - nie o tych zasadach mówiłem, to są zasady wstawiania zdjęć na forum. Miałem na myśli zasady dot. kadrowania, mocnych punktów, obróbki itd. , które nota bene, dość często jako pierwsze pojawiają się przy komentarzach pod wstawianymi zdjęciami, w których nikt nie dopatruje się niczego więcej prócz zwykłego "pstryku". W najgorszym przypadku ograniczają się tylko do lakonicznych stwierdzeń cyt. "do śmieci". Tam nie ma komentarzy czy autor coś potrafi czy też nie, jakie jest jego pochodzenie itd. i dyskusje te nie wzbudzają takich emocji jak w tym temacie.
Ponadto - nie czepiam się tego zdjęcia, tylko wyraziłem swoją opinię o tym, co na nim widzę z dopiskiem na końcu "niestety" - co oznacza, że z różnych powodów nie znalazłem tego, co autor zobaczył w tym fragmencie uchwyconej rzeczywistości, bez wnikania w szczegóły dlaczego.
Panerai pisze - cyt. " Czasami trzeba odpocząć od tych idealnych fotek złożonych z 10 zdjęć, poprawionych z dokładnością do jednego piksela". Cieszę się, że tak myślisz i zgadzam się z Tobą w 100%. Co mają jednak zrobić osoby, które takie coś zrobiły wstawiając jakąś fotkę, która od samego początku jest jechana za zły kadr tak bardzo odbiegający od ideału od którego właśnie chcesz odpocząć???? Dla nich miał to być odpoczynek od ideału, który został zburzony dyskusją nie na temat.... dlaczego wtedy nikt nie odpoczywa od idealnych fotek,tylko daje negatywne komenty za jego brak wytykając słaby kadr????
Ogólnie co zauważyłem tu na forum, to trzeba mieć niesamowite wyczucie, by wiedzieć, kiedy i w jaki sposób skomentować jakieś zdjęcie lub też tylko wyrazić swoją opinię, by czasami nie urazić autora tematu wbijając się z nie trafionym komentarzem. I wtedy faktycznie chyba zaczyna się zasada działania TWA....
Także kończę udział w tej dyskusji, gdyż znacznie odbiegła ona od istoty zagadnienia, jakim jest fotka wpkx-a.
PROŚCIE A BĘDZIE WAM DANE!!!!!!!! - Panerai przepraszam, ale nie mogłem się opanować..... tego to tu chyba jeszcze nie było...
Ostatnio edytowane przez soniq2 ; 14-06-2013 o 13:20
Skontaktuj się z nami