Jaka interpretacja prac? Jaki artyzm? Jaka sztuka? Czasami trzeba odpocząć od tych idealnych fotek złożonych z 10 zdjęć, poprawionych z dokładnością do jednego piksela. Zdjęć tak doskonałych, że nie pamiętam ich już po 20 sekundachPodoba mi się kaszana wpkx-a ponieważ nad każdym zdjęciem mogę się zastanowić co autor miał na myśli i szukam na zdjęciu tego czegoś czego ni cholery dostrzec nie mogę
I to jest fun
Czy to jest sztuka to co prezentuje? Nie wiem!
Po tych pstrykach wpkx-a staram się czasem ocenić jego poziom wrażliwości jako człowieka. Jest inny. Nawet strona internetowa jego sklepu jest inna niż wszystkie jakie w życiu widziałem. Akceptuję go, jego pstryki i dlatego bronię.
Jan Matejko, Pablo Picasso? Gdzie miejsce dla Nikifora Krynickiego, Teofila Ociepki, Henriego Rousseau, Louis Vivina?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Post Scriptum:
Dyskusji nie będę ciągnąć / podejmować. Jest to forum fotograficzne (choć bardziej o sprzęcie i technikach) i faktycznie należy promować tylko fotografie bardzo dobre. Te kiepskie (czyt. niezgodne z zasadami) należy krytycznie omawiać wskazując autorom CO i DLACZEGO jest niewłaściwe na zdjęciu - w celu edukacji za co jestem WAM WSZYSTKIM wdzięczny. Inna sprawa, że wpkx nie prosił o żadne opinie. Co najwyżej można go poprosić o bardziej przemyślane wybory co do prezentacji zdjęć gdyż nieostre koty itp. nie wnoszą niczego dobrego.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami