Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Zdjęcia przyjemne.

Ale test z okiem do kitu, bo nie wiadomo co ma mówić. Czy to test AF, czy ostrości obiektywu, czy może poziomu wyostrzania JPEGów, czy jakości kompresji JPEgów, czy siły filtra AA, czy gęstości matrycy, czy tego, jaki kontrast jest na zdjęciu itd. Na pewno warto się przyjrzeć, skoro pierwsze wnioski są interesujące. Ja bym się jednak przyjrzał bardziej rozpiętości tonalnej, bo ta może mieć większe znaczenie w studio. Przejściom tonów skóry, kolorowi skóry itd. Fuji w tym względzie zwykle wie co robi. Dodatkowo to jest nowsza matryca, więc powinna być lepsza! Zdziwiłbym się gdyby tak nie było. Właściwie nie ma powodu, by D300 nie powalić na łopatki. Problem mógłby być na przykład z D7100.

Domyślnie

może rzeczywiście test powinien być bardziej ukierunkowany na konkretne aspekty
    dla mnie po prostu liczyło się ogólne wrażenie na pierwszy rzut oka
    i przy okazji dzięki temu, że jakość jest tak przyjemna, mam mniej wyrzutów, że wydałem tyle kasy na kolejny aparat

odgrzeję trochę kotleta i się nieskromnie pochwalę:

w najnowszym numerze czasopisma E-Makijaż można znaleźć aż 4 zdjęcia z naszej papierowej sesji
    jest to nasza pierwsza publikacja i cieszymy się jak dzikie borsuki
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 16-11-2013 o 11:09

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów