Szukaj
2 i 3 dla mnie. Całe.
Nr 1 to bledsze kolory i mniej atrakcyjne, a do tego drewno zasłania pierwszy plan.
Na ostatnim zdjęciu nieźle się przygląda![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
3 i 4 najlepiej mz się prezentują/pieniek na którym siedzi ptak/, na pozostałych kamienie i patyki psują odbiór...
najbardziej przypadły mi do gustu zdjęcia 3 i 4![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
DziękiPrzepis na grubodzioba
1 - musisz wiedzieć że takowy jest w pobliżu- ciche cy cy cy to on
2 - ptak łuszczak czyli lubi słonecznik i orzechy bo to wszystko oleiste, więc stały karmnik z którego namiętnie korzysta
3 - ptak w okresie godowym terytorialny więc puszczasz z Noki N73 głosy godowe rywala - w nerwach przyleci i będzie szukał rywala żeby spuścić mu ,,łomot"
4 - szykujesz dla niego elegancki patol lub taki bałagan jak ja - co kto lubi, co by miał na czym sobie usiąść![]()
5 - w zależności od posiadanej ogniskowej w odległości 3-8m stawiasz namiot czatownie co by się schować przed tymi kaprawymi ślipkami bo ucieknie- średnio płochliwy więc do dźwięku migawki szybko się przyzwyczaja
6 - jak zrobiłeś te wspaniałe pierwsze zdjęcia grubodzioba to wstawiasz na forum i zbierasz cięgi-,,że patol nie taki ", ,,że światło nie takie" ,, ostrość gdzieś w kosmosie", ,, poza kiepska bo jakby kankana tańczył to by było ho ho" itd
- ale najważniejsze, to ciesz się fotografią
Waldek, jak tak dalej będzie z pogodą to się przerzucę na fotografię noktowizyjną ptaków![]()
3 jest malina...fajnie patrzy... na mnie![]()
Skontaktuj się z nami