Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Pierwsza WWW

Domyślnie Pierwsza WWW

Witam.

Od dłuższego czasu zamierzałem zrobić sobie stronkę i tak właśnie ostatnio mnie naszło do dłubaniny.
    Proszę Was o ocenę, co nie tak, co poprawić.
    Stronką jest jeszcze w fazie testów. Miniatury nie są wyrównane, podpisy itp., jest postawiona na darmowym serwerze. Chodzi mi o ogólny zarys.

http://robertlabuz.cba.pl
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Ogólnie nie podoba mi się wielowarstwowy układ menu (ja widzę je w Chr. i FF wycentrowane). Ogólnie odchodzi się od tego dość zasadniczo ostatnio. Zdjęcia w popupach też patrząc na ostatnie trendy, towarzyszą raczej sklepom internetowym, nie portfolio fotograficznym. Ogólnie sprawia to wrażenie strony na darmowych skryptach i nie do końca mi się podoba...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

robiłem ją na wordpressie + motyw elegantthemes

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Ogólnie nie podoba mi się wielowarstwowy układ menu (ja widzę je w Chr. i FF wycentrowane)
    tak ma byc, centralnie.

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem jest to typowa strona fotografa, czyli przebajerzona i nieintuicyjna. Dziwne jest to że trzeba najechać na napis na środku żeby w ogóle pojawiło się menu. Poza tym, jak przejeżdża się kursorem pomiędzy pozycjami menu to napisy tak dziwnie jeżdżą, nie podoba mi się to. No i na podstronach menu na dole, czyli tam gdzie absolutnie bym się go nie spodziewał. Jako strona, czyli coś co ma charakter reklamowo-informacyjny, w ogóle mi się nie podoba.

Domyślnie

Jako osoba ciągle posiadająca flashowe portfolio, nie powiniem się wypowiadać, ale z postem powyżej nie sposób się nie zgodzić :). Strona zamula, nie wiem cyz przez serwer czy skrypt. Zamknięcie danej galerii w portfolio przenosi na stronę główna, zamiast do portfolio, podobnie z kliknięciem na strzałkę w prawo żeby zobaczyć kolejne galerie. Komentarze w pf to bardzo kiepski pomysł, w końcu to ma być... portfolio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Jako osoba ciągle posiadająca flashowe portfolio, nie powiniem się wypowiadać...
    ale dlaczego(?) moja jest w css

Domyślnie

CSS to raczej protokół formy prezentacji
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

No to chłopie wyskauj z informacjami jak poradziłeś sobie ze wstawianiem zdjec do galerii
    bo mam ten temat normalnie kupiony i nic z tego wynika - jakies paranoje ze wzstawianiem zdjęć
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 12-06-2013 o 22:42 Powód: niepotrzebny wulgaryzm

Domyślnie

męczyłem się z tydzień

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów