Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Monika

Domyślnie Monika

1.
    2.
    To pierwsze w tym temacie... zabawa sie zaczyna. Z gory dziekuje za wszelkie komentarze.
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Co sadzicie o zdjeciu? Czekam na jakies wskazowki...
    Blog

Domyślnie

czyzby nie bylo nic do komentowania
    Blog

Domyślnie

Obie fotki bardzo subtelne. Lecz:

W pierwszej coś nie gra mi z kadrem, i chyba wyostrzyłeś za dużo białka oczu - w szczególności oko prawe (jak nie to przepraszam).
    Drugie widzę bardzo sentymentalno - uczuciowe Wiem jak się osobiście to nich podchodzi -> subiektywnie.
    Szkoda uciętej dłoni. Ja bym dał więcej dołu (dłoni) a przyciął górę do połowy czoła. Albo ogólnie tylko przyciął do połowy czoła, też lepiej wygląda. Ćwiczyłem w domu hehe

Czym robione? N50 + sb800? ;>

pozdro
    Nikon D

Domyślnie

pierwsze b.fajne i oczy są ładnie uchwycone, drugie trochę blade i czoło się świeci, ale ja oceniam amatorskim okiem...

Domyślnie

Rick van Dyke ubiegl mnie.. te same spostrzeżenia mam, nie pasują mi kwadraty. za duzo czola, za malo dloni.. no i dobrze by bylo zeby oba byly w takich samych odcieniach -> drugie jak w pierwszym - pierwsze jest naturalniejsze. Na obu za duzo nagmerales pod oczami, wiem jaka skore chciales usunac ale to widac i wyglada nienaturalnie. za mocny blur, w szczegolnosci to ze zblurowales tez rzęsy pod prawym okiem (prawym modelki) na pierwszym zdjeciu...
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

A mnie te dłonie przeszkadzają...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rick van Dyke Zobacz posta
    Czym robione? N50 + sb800? ;>
    pozdro
    Dokladnie tak jak piszesz

Cytat Zamieszczone przez Kacper_84 Zobacz posta
    za mocny blur, w szczegolnosci to ze zblurowales tez rzęsy pod prawym okiem (prawym modelki) na pierwszym zdjeciu...
    Wiesz, ze nie zauwazylem tego. Dzieki, nastepnym razem bede uwazniejszy...
    Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charmside Zobacz posta
    bede uwazniejszy...
    badz delikatniejszy skora pozbawiona wad staje sie sztuczna.. mozna zmniejszyc kontrast rozmiekczyc ale blurowanie nie sluzy za dobrze
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

ja myślę, że zdjęcia są na granicy geometrycznej akceptowalności (czyli inaczej zbliżenie jest karkołomne), wyrażają ciepło i bliskość, ale jeszcze chwilka i zaczną wyrażać groteskę przez przerysowanie... właściwie pierwsze to wg mnie już gubi naturalność, ale drugie mi się bardzo podoba
    nie wiem, czy nie szkoda tak ładnych dłoni, skoro i tak zostawiłeś palec z ...

Uprawnienia umieszczania postów