Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mam podobnie jak poprzednik - nie do końca kadry grają. Jedynka taka centralna, dwójka za to ciąży w lewo. Ale to bw bardzo mi pasuje. Dodatkowo świetnie wygląda ten zamrożony ruch na jedynce, dobrze dobrany czas. Te postacie dopełniają kadr, tworzą jakąś historię - do tego stopnia że wcześniej wspomniany mankament tak naprawdę nie przeszkadza

Domyślnie

niestety w mojej opinii inaczej kadrów nie mogłem ułożyć. Na jedynce wszędzie była ciasna zabudowa, poza tym zależało mi aby uchwycić ludzi. Co do 2. ulica była bardzo ruchliwa i tylko za tym samochodem mogłem się skryć. Dodatkowo, z uwagi, że byliśmy na wieczornym spacerze miałem bardzo ograniczony czas na zrobienie zdjęcia.

Domyślnie

Mała dygresja:
    MR,
    gdybyś robił te zdjęcia w tym tygodniu, nie miałoby znaczenia czy kolor czy BW - wszystko wyszłoby szare i zamazane. I nie miałbyś ludzi w kadrze.
    Przez wypalanie lasów na Sumatrze, zanieczyszczenie powietrza jest najwyższe w historii. Dziś w nocy przekroczyło poziom uznawany za niebezpieczny dla zdrowia. Ludzie siedzą w domach.
    Dla odważnych z maskami pgazowymi - jest szansa na ciekawe ujęcia pustych ulic...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów