Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie

Buuuu ani czerwieni, ani kapturka, ani Wolanda ani cycków - aaaa kicha :P

Domyślnie

Patrzę na brzuch, nogi modelki - słynny alabaster, może nawet porcelana. Piękne ! (gdyby tak jeszcze wstemplować dwa pieprzyki w okolicy szyi ?!)
    Ostatnio edytowane przez Panerai ; 04-06-2013 o 07:37
    Panerai vel Eliot Capone

Oszczędny w słowach Awatar tomko
    Miasto
    Prawie W-wa ;)

Domyślnie

mi pieprzyki nie przeszkadzają, ale te zagniecenia na materiale są straszne. Można było to doprac(s)ować przed zrobieniem zdjęcia.

Domyślnie

Jestem, przeciwny usuwaniu pieprzyków. Takie detale nadają charakteru osobom, to jest integralna część danej osoby. To tak jakby chcieć występlować pieprzyk Marylin Monroe.
    Co innego gdy robimy fotografię reklamową i konkretne założenia dotyczące cery oczy obróbki itp.

Zagniecenia na meteriale dodają naturalności - w moim odbiorze takie "dzień dobry właśnie wstałam a co Ty robisz z tym aparatem?"

Zdjęcie super może tylko delikatnie rozjaśnić lewe ramię modelki. Tak czy siak super
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

przepięknie, 0 Wolanda w tym zdjęciu ale przepięknie :P
    D700+D90+SB-800+SB-900+ Tokina16-28/2.8+ N24-70/2.8+ N80-200/2.8+ N50/1.8+ Sigma 85/1.4+ N85/1.8+ Mamiya RZ67 ProII i tona studyjnych gratów
    http://www.krampikowski.com
    https://www.facebook.com/Krampikowski.foto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hipcio_stg Zobacz posta
    Buuuu ani czerwieni, ani kapturka, ani Wolanda ani cycków - aaaa kicha :P
    Nie ma tu klimatu Wolanda... szkoda... bo wcześniejsze jego zdjęcia miały klimat...
    Nikon

Domyślnie

Moim zdaniem, to jest najlepsze Twoje zdjęcie.
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Domyślnie

Podoba mi się to zdjęcie... ładna, alabastrowa tonacja i ten akcent krwistoczerwonych ust... można się czepiać szczegółów, ale siła wolandowych fotografii leży w umiejętności kreowania nastroju, anegdoty, zagadki, nawet pozornie niemożliwych zestawień - niewinności i pikantnej prowokacji... a nie "technicznej" rejestracji i wygładzania skóry... To zdjęcie jest takie w klimacie "Lolity"... Dobre...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomko Zobacz posta
    mi pieprzyki nie przeszkadzają
    Kolega chyba sugerował, że pani wygląda lekko wampirzo, a owe pieprzyki to miały być że niby od kłów
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów