Szukaj
Nie jestem szumofobem, używam cropa i jak potrzebuje wysokiego ISO.
Tamzooka150-600, T 300 2.8 kenko TC 1,4 2,0
Jest to co lubie czyli pierwszy rozmazany plan - fajna mozaika zieleni![]()
Twoje zdjęcia oddają prawdziwą puszcze - nie czystą czy sterylną - lecz tą zakrzaczoną z chaszczami. I na pewno są robione z pasją, nie na siłe.
Środki wyrazu w fotografii są tak różnorodne, że nie warto ograniczać się tylko prezentacji puszczy "zakrzaczonej". Właśnie to jest piękne, że możemy podziwiać obrazy zarówno sterylne, kadrowane wbrew utartym schematom, jak i te środowiskowe
Doceniam koncepcję tego zdjęcia, często nie łatwo osiągnąć taki efekt![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
interpretacja każdego ujęcia może być wszelaka. Trudno trafić w gust każdemu odbiorcy. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie - jedni wybiorą ujęcia "sterylne", drudzy "zakrzaczone", jak kto woli. Jeśli chodzi o mnie to skłaniam się do pośrednich - "sterylno-zakrzaczonych" czyli takich, na których dobrze widać i środowisko i ptaka w nim...
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
I moim zdaniem to jest najpiękniejsze na forum, ze możemy podziwiać różne style, różne wizje twórców z całego kraju. Jeden pokaże ciekawe, niepozorne wróblaki na patyku, drugi kaczki we mgle, ktoś inny zielony świat![]()
Skontaktuj się z nami