Świetna ptaszyna
Nie znam się zabardzo na tym, ale słyszałam, że nawet nie można zbyt blisko podchodzić do ptasich gniazd.
Więc nie wiadomo czy z tym zapachem to nie jest jakaś prawda.
Przydałoby się jakiegoś ornitologa zapytać![]()
Szukaj
Świetna ptaszyna
Nie znam się zabardzo na tym, ale słyszałam, że nawet nie można zbyt blisko podchodzić do ptasich gniazd.
Więc nie wiadomo czy z tym zapachem to nie jest jakaś prawda.
Przydałoby się jakiegoś ornitologa zapytać![]()
Chciałem wrzucić do oceny dziś zrobione zdjęcie lecz wygląda na to że muszę "dorosnąć" bo moje gnioty nadają się jedynie do kosza jak patrze na takie zdjęciaMi się bardzo podoba
![]()
D300/0 + N18-55 + N55-200 + N35/1.8G + N50/1.8G + Tokina 135/2.8 + SB-700 + SB-26 i kilka innych manualnych szkiełek.
Porst reflex C-TL + Porst 55/2.8 + Pentacon 200/4
Ok mają, ale na tyle słaby, że można go pominąć. A na pewno zapach człowieka ich nie spłoszy.
I nie zgrywaj cwaniaka i pseudo mądrego, bo to się robi nudne.
Pozdro
ps. co watek o szpakach? Człowieku, pomyśl nad swoimi parametrami aby focic dzwonce przy full sloncu przy iso 1600 w lato z czasem naswietlania ok 1/1000? Dziwny jestes, toteż zamykam dyskusje z Tobą.
Czyli poniekąd to dobrze, że go nie ruszałem z miejsca. Miejsce to nie było przy żadnej drodze, a dookoła były wysokie brzozy.
Jedynie to, na przyszłość troszkę się oddalić i zaobserwować czy do młodego podlatują ptaki ale o tym to już pisałem.
Temat do zamknięcia co by nie tworzyć nie potrzebnej dyskusji, chyba, że o zdjęciu lub ewentualne wskazówki
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez _13_jacek ; 05-06-2013 o 21:33
Skontaktuj się z nami