Szukaj
Mnie się załadowało tylko jedno zdjęcie (nr 2) i imho powinieneś pokombinować trochę z kontrastem, bo zdjęcie wygląda na wyprane. może B&W?
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Czy Jedynka wzgłuż kaptura jest cieta jakąś dziwną gumką? Dziwnie to wyszło, takie potargane.... praktycznie ponad kapturem co było zostało wypalone stąd moje pytanie
Za to dla jedynki duzy plus za modelkę
w dwójce modelka kiepsko wyszła
Zgodnie z Adrianem - pomysł B/W jest również miły - pozwliłem sobie na konwersje i cropa
Oczywiście masz prawo się nie zgodzić
Pozdrawiam
Paweł
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Moim zdaniem nie ma co mówić o poprawności jako takiej, bo nie ma jasnej i jednoznacznej definicji, która określa, że odtąd-dotąd jest HK, a poza tą granicą już nie... Granice są płynne i subiektywne, zatem i ocena też.
Ale same zdjęcia mi się nie za bardzo podobają (a o tym, co się podoba, a co nie - możemy już mówić spokojnie). Skóra wyszła za różowo, skutkiem czego modelka wygląda jak spalona zbyt mocno słonkiem, a potem rozjaśniona... Rzeczywiście lepiej zrobić b&w (co wcale nie musi być czarno-białe).
Z tych nerwów to ja bym poszedł w tą stronę:
Dwa zastrzeżenia:
1. Ponieważ są tacy, którzy nie lubią, a jednocześnie nic wcześniej o tym nie mówią - więc zastrzegam, że przeróbkę zamieszczam bez złej woli i zobowiązuję się (na piśmie!) usunąć ją na ewentualne żądanie Autora, nie później niż 24 godziny po skutecznym dotarciu do mnie zastrzeżeń. Uff, mam nadzieję, że prawnie jestem kryty.
2. Jeśli ktoś się teraz czepi, że za jasno, to informuję, że tak właśnie ma być w takim przypadku![]()
Nie żebym się czepiałale o takim rozwiązniu też myślałem (żeby nie było że zerżnąłem)
![]()
Jużmi ktoś zwrócił uwagę by kadrować bez dłoni..
IMHO rozwiązanie BOROWA mi jakoś nie leży.
Efekt uzyskany na moich dwóch pierwszych fotkach(choć daleki od high'key) odpowiada mi ze względu na miękkość i łagodny klimat jaki chciałem uzyskać. Wielu już zdążyło mnie zrównać z ziemią za te zdjęcia ale nikt z Was![]()
Dalej już tylko będą starania o typowy high-key i stąd pytanie do Was o poniżsże zdjęcie. Co sądzicie :
Ostatnia fotka mi się bardzo spodobała. Moim zdaniem, z wszystkich powyższych zdecydowanie najlepsza. Tylko ten kapelusz zlewający się z tłem skojarzył mi się z prześcieradłem, może troszkę więcej kapelusza - minimalnie.
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Ostatnia jest świetna! Nic bym już przy niej nie zmieniał. Za przedmówcą - od pozostałych jest o niebo lepsza.
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
Skontaktuj się z nami