Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Raptowny, Stunter 13 i Stunt Girl...

Chcialbym Wam przedstawić głównych bohaterów pokazu stunt'u motocyklowego, który obył się 25 maja w Rawie Mazowieckiej: Rafał "Stunter 13" Pasierbek, Ewa "Stunt Girl" Pieniakowska, Hubert "Raptowny" Dylon. Więcej zdjęć jest na raczkującym blogu: www.wieclewski.pl

01.

02.

03.

04.

05.

06.

07.

08.

09.

10.

Pozdrowienia !
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Fajny secik ale jak dla mnie 6,7,9 nieco odstają od reszty a 1 mało kontrastowa (pewnie przez zastane światło). Na 8 rider powinien być z prawej strony kadru. Najlepsze dla mnie: 3 za akcję i 5 za frajdę wymalowaną na twarzy stuntera

Domyślnie

04. Jak on ma sprzęgło i hamulce?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Fajny secik ale jak dla mnie 6,7,9 nieco odstają od reszty a 1 mało kontrastowa (pewnie przez zastane światło).
    Zdjęcie nr1 było delikatnie obrabiane, staram się unikać przepałów. Dlatego po kilku wersjach zdecydowałem się na wersję mało kontrastową w której to częściowo pomógł brak powłok w Nikkorze 180pod światło mistrzem nie jest, ale i tak go lubię.
    Na 8 rider powinien być z prawej strony kadru.
    Technicznie - popieram! Czasami lubię łamać zasady...no dobra nie było z czego już kadrować
    Najlepsze dla mnie: 3 za akcję i 5 za frajdę wymalowaną na twarzy stuntera
    Co do nr3 - nie rażą latarnia i słup w tle ? - próbować stemplować ?

Cytat Zamieszczone przez NiKtos Zobacz posta
    04. Jak on ma sprzęgło i hamulce?
    Nie mam zielonego pojęcia ale często dotykał ziemii stopami... więc to może być jakiś trop jeśli mowa o hamulcach
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Na 3 ani latarnia ani słup mnie nie rażą - są wystarczająco zlane z tłem jak dla mnie

Co do hamulców i sprzęgła na 4: o ile się nie mylę, to w prawej łapie ma przedni hamulec, a w lewej sprzęgiełko

Domyślnie

Na większej maszynie ma jeszcze nad sprzęgłem klamkę od hamulca tylnego
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

SerU nie mylisz się, ale trudno używać przedniego hamulca jak przednie koło nie dotyka ziemi Tylnego zresztą tylnego tak samo, jak nogi u góry

Świetnie zdjęcia, pierwsze cztery powalają, czystością i oddaniem sytuacji!

Domyślnie

SerU nie mylisz się, ale trudno używać przedniego hamulca jak przednie koło nie dotyka ziemi Tylnego zresztą tylnego tak samo, jak nogi u góry
    Z takich ciekawszych patentów to stacyjka od czasu tego niepowodzenia jest mniej więcej pod siodłem kierowcy, gdyż jak pamiętam z wywiadu, podczas któregoś tricku Rafał zawadził o stacyjkę i zgasił motocykl w nieciekawym momencieDla zainteresowanych polecam ten reportaż, zobaczcie jak można dopiąć swego gdy się bardzo chce.
    Świetnie zdjęcia, pierwsze cztery powalają, czystością i oddaniem sytuacji!
    Cieszę się, że się podobają, szczerze mówiąc to ze wszystkich zdjęć te 4 pierwsze uważałem za najbardziej "fartowne", to są naprawdę ułamki sekund i jestem szczęśliwy, że udało mi się to uchwycićCo prawda miałem duże wątpliwości do numerku 3 ze względu na bałaganiarski kadr i poobcinany motocykl, ale uważam, że warto pokazać Stuntera bliżej, podczas jego pracy, tam na górze motocykla
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Uprawnienia umieszczania postów