Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: Trudne dylematy

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bawaria/ Katowice

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Auriell Zobacz posta
    A jednak da się żyć. Po prostu jej nie używam i tyle. Nie mam takiej potrzeby. Nie bawi mnie tarmoszenie ze sobą kilogramów klamotów. Ja piszę o osobach, które zajmują się fotografią amatorsko (spacerowo). Z pewnością jednak nie doradzałbym nikomu kupna lampy już na samym początku przygody z fotografią. Potrzeba taka (jeśli wyniknie) przyjdzie z czasem. Jeśli już koniecznie muszę użyć lampy (a jest tak niezmiernie rzadko) to odpalam lampę wbudowaną w aparat.

Mi też ktoś kiedyś poradził żeby kupić lampę i po prostu przy zdjęciach które robię, nie było potrzeby jej używania. Z czasem ją po prostu bez żalu sprzedałem.
    Kropa!

Domyślnie

Przepraszam że jeszcze raz reanimuję ten wątek. Mam kilka dodatkowych pytań.

W związku z odniesieniami do tych aparatów czy właściwie się różnią d3100 od d5100 a czy też one różnią się analogicznie d3100 od d3200 i d5100 od 5200.
    Oraz czym się różni d300 od d300s oraz jeżeli zakup używanego d300 byłby takim rozsądnym posunięciem to jak kupić używany aparat w względnym stanie i nie dać się naciągnąć?

Domyślnie

Google pomoże.
    Co do zakupu, może giełda na forum?
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAF7705 Zobacz posta
    Google pomoże.
    Co do zakupu, może giełda na forum?
    A co to ? na forumowej giełdzie sprzedają sprzęt INNI ludzie niż na ALL.. czy EB.. ? bardziej uczciwi ? no proszę Cię .... nie żartuj
    Gdziekolwiek i od kogokolwiek by nie kupować - to to czy otrzymamy za swoje pieniądze porządny sprzęt zależy tylko i wyłącznie od elementarnej (wyniesionej z domu) uczciwości i rzetelności danego osobnika (sprzedawcy).
    Porządni ludzie są wszędzie ..... , sk....syny też.....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice Opola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Draugdin Zobacz posta
    Przepraszam że jeszcze raz reanimuję ten wątek. Mam kilka dodatkowych pytań.

W związku z odniesieniami do tych aparatów czy właściwie się różnią d3100 od d5100 a czy też one różnią się analogicznie d3100 od d3200 i d5100 od 5200.
    Oraz czym się różni d300 od d300s oraz jeżeli zakup używanego d300 byłby takim rozsądnym posunięciem to jak kupić używany aparat w względnym stanie i nie dać się naciągnąć?

http://www.optyczne.pl/porownaj.php?...2=538&add3=963
    D7200*Nikkor 17-55 f2,8 *Nikkor 35 f 1,8*SB 800.*

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów