Szukaj
Fajne foty. Czym fociłeś (szkło, pucha) ?
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
Przeczyściłem trochę temat. Prośba ode mnie... To jest wątek zdjęciowy i forum fotograficzne, rozważania o garnkach zostawmy może dla siebie. Jeśli autor zdjęć będzie miał ochotę, to odpowie, czym wykonał zdjęcia. Nie wychodźmy przed szereg i nie odpowiadajmy za niego.
FHR, dzięki za interwencję. Na pytanie sprzętowe odpowiedziałem na priv. Może jakiś "dziwak" fotki skomentuje?![]()
Niech będzie, że ze mnie dziwak. Jak dla mnie z całej czwórki najlepsze jest ostatnie, czwarte zdjęcie. Jest klimat, kompozycja i genialne lustro. Do niczego nie można się doczepić (no, może zasłonięta twarz przez filiżankę, ale to szczegół na tym zdjęciu). Jedynka też jest super ale już "czysta" - nie ma takiego klimatu jak na czwórce. Trójka ze względu na kadrowanie mi nie podchodzi a dwójka... no cóż, krzywo troszkę i pies odwraca uwagę od modelki.
Ogólnie podsumowując set bardzo się podoba. Kolorystyka, klimat kadry.
Bardzo ładne zdjęcia. Podoba mi się jak opanowałeś światło.
red light, dark room...
Jedyneczka, bardzo mi się podoba, super
F100 / D610 / D90 / To16-28 2.8 / N28 1.8G / N35 1.8G / N50 1.8G / N85 1.8G / H85 1.5 / SB900 / ... /
Dla mnie najlepsze w odbiorze zdjęcie nr 4.
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Mnie się podoba 1 i 3. Bardzo ładne światło, delikatnie i miękko poobrabiane i kolorystyka super. Też chętnie bym się dowiedział czym focone?
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami