Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Ankgor Wat

Domyślnie Ankgor Wat

hej,

nie wiedziałem gdzie wrzucić- czy do architektury czy też krajobrazu. Ląduje, gdzie ląduje.

1.

i dwójka w dwóch odsłonach:

2a.
    2b

i dodatkowo bonus

warunki były jak dla mnie nowością - pełne słońce, prawie 40 st C, masa ludzi. Czekam na opinie

Edycja: oczywiście kompleks świątyń ANGKOR WAT (błąd w tytyle)
    Ostatnio edytowane przez MR ; 28-05-2013 o 21:13 Powód: Edycja: oczywiście kompleks świątyń ANGKOR WAT (błąd w tytyle)

Domyślnie

Zdjecia super ale... jako pamiatka z podróży. Miejsce nadwyraz ciekawe i powiem szczerze, ze wzbudza zazdrosc (ale zdrowa zazdrosc).
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Zdjecia super ale... jako pamiatka z podróży. Miejsce nadwyraz ciekawe i powiem szczerze, ze wzbudza zazdrosc (ale zdrowa zazdrosc).
    Za Sebastianem!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Chyba trochę przekombinowane te fotki. Brakuję tu podstaw. Zamysł jakiś jest, ale wykończenia nie ma.
    Fuji

Domyślnie

Jedynka fajna. Pokazuje niezmiennosc miejsca wobec tymczasowosci istnienia.
    Reszta to piękne albumowe.
    Szkoda, ze nie opowiedziales wiecej, nie poszedłes za otwarciem.

Jedynka świetna.
    oko

Domyślnie

Hej,

Dzięki za odwiedziny. Porzucam na pozarcie jeszcze dwa

3.

4.

@basket, będę wdzięczny jak rozwiniesz swoją myśl o podstawach- będę mógł wyciągnąć wnioski.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MR Zobacz posta
    @basket, będę wdzięczny jak rozwiniesz swoją myśl o podstawach- będę mógł wyciągnąć wnioski.
    Teraz, to ja już nie pamiętam co miałem na myśli
    Tak jak wcześniej napisałem jakoś brak pomysłu na kadr.
    1-krzywy horyzont, choć pomysł z rozmemłanymi ludźmi mi się podoba.
    2-nie zadbałeś tu o czystość kadru. Wzrok mi leci w prawy dolny róg. Obciąć dół i będzie lepiej.
    Bonus mi się podoba, ale znowu coś złego się dzieję z prawej strony. Obcięcie 2 cm załatwi sprawę.
    4-bardzo mi się podoba.
    To tyle
    Fuji

Domyślnie

Hej, wrzucam kolejne dwa. Jak tutaj widzicie kadry?

5.
    6.

Domyślnie

Czy powodem tego, ze nikt nic nie napisze njest to, ze zdjecia sa tak nudne, kadry słabe?

Domyślnie

Miejsce świetne ale zdjęcia już nie tak bardzo.
    Przede wszystkim obróbka mi się nie podoba. Kolory słabe a B&W to już naprawdę kiepsko... Nie wiem czym ty to robiłeś ale ogólna jakość leży - być może kwestia zmniejszenia do netu itd?
    1ka leci w lewo co osobiście bardzo mi przeszkadza. Za to tu bardzo fajnie zastosowany długi czas - to zdecydowanie na plus!
    3ka (słoń) w sumie fajnie ułożony kadr ale kolory/jakość.
    Dlaczego wszystko w kwadracie? Do takiej tematyki to jednak czasem szerzej by się przydało mz.
    Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów