Szukaj
No to już chyba na maxa z Grzesiem sfociliście to miejsce. Niemniej jednak jest przyzwoicie
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Jako miłośnik długich ekspozycji wybieram bramkę numer 3(choć to trawsko wchodzące na wodę po prawej bym wystemplował)
Ostatnio edytowane przez FHR ; 27-05-2013 o 15:49 Powód: "występlował"
Powiem tak, foty cacuśne, ale .... aż za bardzo. Zwłaszcza jedynka taki cukieras wyszedł, chyba przez ten kolor wody pierwszoplanowej, w zestawieniu z różami chmur. Osobiscie bym ten lazur przygasił nieco, a także zieleń i róż. Kolorystycznie naturalniej wyszły wszystkie pozostałe. Mnie najmniej podchodzi 4., jako niemiłośnikowi memłań. No przecież chmury są o wiele ciekawsze na pozostałych, niż ten budyń.![]()
Ostatnio edytowane przez Duder ; 27-05-2013 o 17:04
A new shit has come to light...
Najlepiej odbieram zdjecie numer jeden. Swietna kompozycja, kontrast i kolor! Jest na co popatrzec. U grzegorza jakos tak bardzo ciemno jest a tu widze, ze jednak sie dalo cos wyciagnac. Pozdrawiam serdecznie
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
I'm amateur photographer, not a terrorist!
W 2a nie podoba mi sie ten kawalek prostej jasnej skaly ktory psuje caly odbor zdjecia.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Oj bardzo podoba mi sie jak powyciagales detale na tych zdjeciach, kolor ocenie jak zobacze u siebie na monitorze.
Co do mojej "ciemnosci" to bierze sie to z mojej obrobki cos z natury i cukierka, ale zbalansowane u ciebie jest cukierkowo co nie znaczy zle.
Jedynka i ostatnie bardzo fajne, uwazam jednak,z e sa pewne szczegoly do poprawki, jedynka musi miec dopasowana podloge do nieba, odbicia sa malo kolorowe w stosunku do nieba, tyle moge powiedziec teraz, ale detal jest super, musimy pogadac o tej obrobce a nawet przy najblizszej okazji musisz mi pewne rzeczy pokazac...
Wrzuc lepiej cos w "My w plenerze"![]()
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami