Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: No name & .....

Domyślnie No name & .....

... The Jersey, tak znowu te łódki.

1

pion czy kwadrat?, a może kwadrat z innym kadrowaniem pionu?
    wszelkie pomysły kadrowania mile widziane

2a

2b

3

To byłoby na tyle jeśli chodzi o łódki
    Pozdrawiam.
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

No to już chyba na maxa z Grzesiem sfociliście to miejsce. Niemniej jednak jest przyzwoicie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Jako miłośnik długich ekspozycji wybieram bramkę numer 3 (choć to trawsko wchodzące na wodę po prawej bym wystemplował)
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 27-05-2013 o 15:49 Powód: "występlował"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No to już chyba na maxa z Grzesiem sfociliście to miejsce. Niemniej jednak jest przyzwoicie
    Teraz to był mój pierwszy raz, kiedy byłem na wschodzie w tym miejscu.

Cytat Zamieszczone przez hateom Zobacz posta
    Jako miłośnik długich ekspozycji wybieram bramkę numer 3 (choć to trawsko wchodzące na wodę po prawej bym wystemplował)
    Nie wiem jak to się stało, że to trawsko zostało i oczywiście, że stemplem go!

Domyślnie

Powiem tak, foty cacuśne, ale .... aż za bardzo. Zwłaszcza jedynka taki cukieras wyszedł, chyba przez ten kolor wody pierwszoplanowej, w zestawieniu z różami chmur. Osobiscie bym ten lazur przygasił nieco, a także zieleń i róż. Kolorystycznie naturalniej wyszły wszystkie pozostałe. Mnie najmniej podchodzi 4., jako niemiłośnikowi memłań. No przecież chmury są o wiele ciekawsze na pozostałych, niż ten budyń.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 27-05-2013 o 17:04
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Najlepiej odbieram zdjecie numer jeden. Swietna kompozycja, kontrast i kolor! Jest na co popatrzec. U grzegorza jakos tak bardzo ciemno jest a tu widze, ze jednak sie dalo cos wyciagnac. Pozdrawiam serdecznie
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Powiem tak, foty cacuśne, ale .... aż za bardzo. Zwłaszcza jedynka taki cukieras wyszedł, chyba przez ten kolor wody pierwszoplanowej, w zestawieniu z różami chmur. Osobiscie bym ten lazur przygasił nieco, a także zieleń i róż. Kolorystycznie naturalniej wyszły wszystkie pozostałe. Mnie najmniej podchodzi 4., jako niemiłośnikowi memłań. No przecież chmury są o wiele ciekawsze na pozostałych, niż ten budyń.
    Dziękuję za wyczerpujący komentarz i powiem, że ja lubię cukierki i może lekko przesadziłem z kolorami....hymmm zawsze można poprawić i zrobić bardziej naturalnie.

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Najlepiej odbieram zdjecie numer jeden. Swietna kompozycja, kontrast i kolor! Jest na co popatrzec. U grzegorza jakos tak bardzo ciemno jest a tu widze, ze jednak sie dalo cos wyciagnac. Pozdrawiam serdecznie
    Każdy ma inny gust jak widać po komentarzach wyżej.

A co z kadrami 2a i 2b?

Domyślnie

W 2a nie podoba mi sie ten kawalek prostej jasnej skaly ktory psuje caly odbor zdjecia.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Oj bardzo podoba mi sie jak powyciagales detale na tych zdjeciach, kolor ocenie jak zobacze u siebie na monitorze.
    Co do mojej "ciemnosci" to bierze sie to z mojej obrobki cos z natury i cukierka, ale zbalansowane u ciebie jest cukierkowo co nie znaczy zle.
    Jedynka i ostatnie bardzo fajne, uwazam jednak,z e sa pewne szczegoly do poprawki, jedynka musi miec dopasowana podloge do nieba, odbicia sa malo kolorowe w stosunku do nieba, tyle moge powiedziec teraz, ale detal jest super, musimy pogadac o tej obrobce a nawet przy najblizszej okazji musisz mi pewne rzeczy pokazac...
    Wrzuc lepiej cos w "My w plenerze"

Domyślnie

Może i cukierkowato dla wielu nawet napewno... ale dobre zdjęcia i można z przyjemnością pooglądać

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Oj bardzo podoba mi sie jak powyciagales detale na tych zdjeciach...
    Oj tak, to faktycznie perfecto

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów