Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Lee_nda

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

O ile miny na 3 i 6 wywołują nieciekawe skojarzenia, to 4 jest prześliczna. Niezwykle naturalna. Pokarzesz w kolorze?
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

aż strach pomyśleć jakie u ciebie skojarzenia powoduje "gest" na dwóch wymienionych zdjęciach, sądze że całkiem odmienne niż u mnie
    niestety - 4 po retuszu została tylko BW - kolor mam tylko surowy a ten nie jest do pokazania w takiej formie

Domyślnie

Hmm coś mi nie pasuje w tych fotach...
    1-5 za ciemne jak dla mnie (zarówno tło, jak i modelka) + temperatura barwowa tła nie pasuje do temperatury doświetlenia modelki
    6-9 - tutaj modelka fajnie doświetlona, ale wydłużyłbym o jakieś 2/3 EV czas otwarcia migawki, żeby jeszcze rozjaśnić tło
    Kadry i pozy ciekawe
    Najbardziej mi się podobają 7 i 9
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Gdyby nie ucięty kawałek głowy, to 4 byłaby moim faworytem. 2 również ucięta, dlatego dla mnie odpada. 7 najbardziej mi się podoba ze względu na twarz modelki. Na pozostałych jakieś takie przekombinowane są te pozy i miny moim zdaniem.
    D850, Z6II, S150-600 Sport, N50 1.8G, N85 1.8G, S35 1.4 Art, T15-30 2.8, Z24-70, Z14-30

Domyślnie

Ładny secik, obróbka też fajna. Okoliczności aż się proszą, aby choć jedno zrobić w cross procesie - tak dla odmiany

Domyślnie

Dla mnie 7 i 8 najlepsze Cały set przyjemny.
    12 14 28 35 85

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sz@kal Zobacz posta
    Dla mnie 7 i 8 najlepsze
    Podzielam tę opinię (ze wskazaniem na 7.)
    Nikon

Domyślnie

dzięki za wszystkie odpowiedzi. Fajnie ze każdy znalazł coś dla siebie.

Domyślnie

Piekny secik , dla każdego coś miłego.....jak dla mnie to 8 i 9
    D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów